Trimergo project ERP seminar op locatie

Ervaar de kracht van Trimergo in de praktijk! Bezoek dinsdag 17 april ons project ERP seminar op locatie bij Rohaco Engineering BV. U ziet hier hoe onze project ERP software werkt. Daarnaast geven we het woord aan de klant.

Ontdek zelf of project ERP software een passende oplossing is voor uw bedrijf, hoe u kortere doorlooptijden, hogere projectmarges en meer winst realiseert. Deelname aan een seminar is kosteloos en vrijblijvend.  U hoort alles over de toegevoegde waarde van Trimergo voor de organisatie. Daarnaast kunt u de software natuurlijk in de praktijk aan het werk zien.

Rohaco Engineering BV
Rohaco is één van de leidende bedrijven op gebied van industriële robot- en handlingsystemen. Het bedrijf maakt logistieke totaaloplossingen, gebaseerd op diverse robottechnieken en transportsystemen die zijn voorzien van robot- of PLC besturing. Rohaco verzorgt de systeemengineering, het detailontwerp, de robotoplossingen en de nazorg. In eigen huis worden knikarm- en lineairrobots, grijpertechnieken en transportsystemen, inclusief alle software gerealiseerd.
Wilt u meer weten? Bezoek dan www.rohaco.com.

Project ERP software
Trimergo is specialist in ERP-systemen voor project gestuurde bedrijven. Met Trimergo ERP software integreert u onder meer de projectplanning, materiaalplanning, stuklijstbeheer, inkoop en CRM. Hierdoor ziet u op elk gewenst moment of u binnen uw budget blijft en deadlines haalt, zodat u tijdig kunt bijsturen.

Werken met Trimergo zorgt voor:

  • Volledige controle over de projectcyclus
  • Hogere efficiency
  • Kortere doorlooptijden
  • Betere projectmarges

Voor wie?
Dit seminar is bedoeld voor organisaties die meer inzicht willen in de mogelijkheden van ERP die specifiek gemaakt is voor projectmatig werkende bedrijven. U bent van harte welkom.

Kosten
Deelname aan het seminar is geheel kosteloos

Programma
13.00 uur Ontvangst
13.15 uur Introductie Projectmatig ERP
13.45 uur Customer Case en korte rondleiding
15.15 uur Demonstratie Trimergo T2
16.45 uur Afsluitende borrel

Locatie
Rohaco Engineering BV
Frieslandhaven 9
3433 PC Nieuwegein