Innovatieve ERP software voor de project gedreven industrie.

Training van gebruikers

Bij demonstraties van de software valt Trimergo op door haar logica en gebruiksgemak. Uit ervaring blijkt dan ook dat het trainen van de softwaregebruikers hooguit een paar uur in beslag neemt, in plaats van een meerdere dagen. Op deze pagina vindt u informatie over welke personen binnen uw bedrijf welke training kunnen ontvangen.

1.  Training rondom implementatie

Allereerst traint Trimergo de zogenaamde key users. Deze users trainen vervolgens de eindgebruikers, tenzij u liever heeft dat Trimergo dit voor u verzorgt. Voor de acceptatie van de software raden we aan gebruikers al in de testfase te betrekken. Hierdoor is de training eenvoudig en de acceptatiegraad hoog.

 

2.  Cursussen voor key users

Ondanks dat voor Trimergo software de behoefte aan training minimaal is, biedt Trimergo verschillende cursussen aan. Het geven van deze cursussen gebeurt op onze eigen vestigingen of op klantlocatie.

Rapporten maken

Trimergo kan maatwerkrapporten voor u maken, zodat u precies díe informatie uit het systeem krijgt die u wilt hebben. U kunt ook zelf leren hoe u basisrapporten kunt bouwen door de cursus te volgen ‘Trimergo Rapporten maken in Espress Report’.

Sjablonen maken

In de cursus ‘Sjablonen maken in Trimergo’ leert u hoe u zelf de sjablonen kunt maken die in Trimergo worden gebruikt. Hierbij valt te denken aan de bestelbonnen, verkoopfacturen en pakbonnen. Tijdens de training ligt de nadruk op het zelf maken van sjablonen die u direct in Trimergo kunt gebruiken.


U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over de trainingen of over beschikbare data. 

Hieronder vindt u meer informatie over het implementatieproces: