Innovatieve ERP software voor de project gedreven industrie.

Applicatiepartners

Trimergo heeft zowel nationale als internationale applicatiepartners. Deze partners leveren specifieke software die een goede aanvulling biedt op het Trimergo product. De producten van de applicatiepartners worden via Trimergo of rechtstreeks aangeboden.

AccountView - tegenwoordig Visma AS, financiële integratie

Cadac, integratie met CAD en PDM oplossingen

Exact, financiële integratie

Modest, tijdregistratie- en materiaal barcode registratiesystemen 

PLM XpertCenter BV, integratie met PDM oplossingen

Quadbase, rapportage software

SAP, financiële integratie

Scan Sys, factuurscanning

Xandorra, integratie met CAD en PDM oplossingen


Visma AS AccountView, applicatiepartner Trimergo voorheenVisma was voorheen AccountView

Visma Nederland is onderdeel van het Noorse Visma AS. Visma Software levert AccountView software aan meer dan 30.000 klanten in het MKB. Met de boekhouding als sterke financiële basis vormt AccountView Software een geïntegreerde oplossing voor groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en lonen. Visma levert een open integratietool zodat partners makkelijk kunnen integreren. De integratie met Trimergo is volledig gebaseerd op XML data-uitwisseling. AccountView software beschikt over grootboek, vaste activa en vlottende activa functies.
> Neem contact met ons op of bezoek de website van Visma AS

Cadac  CADAC, applicatiepartner Trimergo

Cadac Group is gespecialiseerd in het bieden van automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie. Opgericht in 1986 is Cadac Group gegroeid tot een internationale onderneming gevestigd in Europa en de Verenigde Staten. Cadac Group in haar hoedanigheid als Autodesk Premier Solution Provider verzorgt integraties tussen Trimergo software en AutoCad/Inventor/Vault/ProductStream-omgevingen.
> Neem contact met ons op of bezoek de website van Cadac


Exact  Exact, applicatiepartner Trimergo

Financiële integratie met Exact Globe. Exact is in 1984 als student start-up begonnen - en uitgegroeid tot een wereldwijde software leverancier. Tegenwoordig werken er 1.800 werknemers wereldwijd die 100.000 lokale en internationale bedrijven bedienen. Exact is sinds 1999 aan de NYSE Euronext Amsterdam genoteerd.
> Neem contact met ons op of bezoek de website van Exact

Modest  Modest, applicatiepartner Trimergo

Modest Automatisering BV is gespecialiseerd in besparende producten en diensten voor geautomatiseerde werktijdregistratie, barcode en RFID registratie. De registratiesystemen - voor o.a. tijd en materiaal - zijn in eigen huis ontwikkeld en worden daar onderhouden. Deze software onderscheidt zich doordat ze is ontwikkeld vanuit een administratieve visie. Hierdoor kunnen de pakketten naadloos worden gekoppeld met de centrale administratie en Trimergo.  
> Neem contact met ons op of bezoek de website van Modest
 

PLM XpertCenter BV  PLM, applicatiepartner Trimergo

PLM XpertCenter BV is PRO.FILE-distributeur: de oplossing voor PDM en documentbeheer. PRO.FILE richt zich op het bedrijfsbrede beheer van data rondom projecten en produkten. Het stroomlijnen en ontsluiten van correspondentie, afspraken en contracten tot en met het beheer van technische specificaties en kwaliteitsdocumenten in de juiste versie en status. Centraal staat de ondersteuning van de informatiestromen, waar nodig gekoppeld aan bestaande bedrijfsapplicaties, zoals bijvoorbeeld Mechanisch (3D) CAD, Elektronisch CAD en software), ERP, CRM, Office en E-mail. Voor een bi-directionele koppeling met Trimergo wordt gebruik gemaakt van standaard XML technologie die koppeling van alle relevante data tussen PRO.FILE en Trimergo mogelijk maakt. PRO.FILE is een schaalbare oplossing die eenvoudig zelfstandig geconfigureerd en onderhouden kan worden. Bekijk de demo.
> Neem contact met ons op of bezoek de website van PLM Xpert

Quadbase   Quadbase, applicatiepartner Trimergo

Quadbase Systems Inc., gevestigd in Santa Clara, Californië USA, heeft zich gespecialiseerd in web based rapportage, presentatie en visualisatie software met behulp van vooraanstaande JAVATM technologie. Sinds 1997 hebben veel Global 1000 bedrijven, onder wie; IBM, Deutsche Bank, Daimler Chrysler, Sun Microsystems, Vanguard group en GE, ervoor gekozen om Quadbase te gebruiken. Quadbase EspressReport is volledig 'embedded' in Trimergo om standaardrapporten, grafische performance indicatoren en ad-hoc rapporten te genereren.
> Neem contact met ons op of bezoek de website van Quadbase


SAP  SAP, applicatiepartner Trimergo

SAP is opgericht in 1972 en wereldwijd marktleider in zakelijke toepassingen op het gebied van software en software-diensten. SAP heeft meer dan 176.000 klanten in 120 landen. De SAP Group omvat vestigingen in alle grote landen en heeft 54.000 werknemers. Trimergo T2 is integreerbaar met de financiële modules of SAP Business One en SAP ERP Financials.
> Neem contact met ons op of bezoek de website van SAP


Scan Sys  Scan Sys, applicatiepartner Trimergo

Scan Sys ontwikkelt oplossingen voor het efficiënt verwerken van diverse documentstromen. De software ImageCapture is een flexibele scanoplossing die het factuur- en document verwerkingsproces op financiële administraties volledig digitaliseert. Met een kleine 700 implementaties heeft Scan Sys sinds enkele jaren een marktleidende positie op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking.
ImageCapture for Invoices integreert naadloos met Trimergo T2, waardoor het volledige verwerkingsproces van inkoop- en kostenfacturen wordt geautomatiseerd.
> Neem contact met ons op of bezoek de website van Scan Sys

Xandorra  SAP, applicatiepartner Trimergo

Xandorra richt zich op bedrijven die een oplossing zoeken voor de optimalisatie van het productontwikkelingsproces. Zij is partner van PTC, die met de producten Windchill en Creo  - voorheen Pro/Engineer en CoCreate - sinds vele jaren behoort tot de wereldtop van leveranciers van PLM, PDM en CAD software.
Xandorra levert en implementeert het PDM systeem voor verscheidene Trimergo klanten, met name actief in de speciaal-machinebouw.
> Neem contact met ons op of bezoek de website van Xandorra.