Innovatieve ERP software voor de project gedreven industrie.

Highlights Trimergo T2

Dé ERP-software voor projectgestuurde bedrijven

Ontwerpen en produceren op basis van klantspecificaties is volledig anders dan seriematige productie. Ons product Trimergo T2 is vanaf de basis ontwikkeld voor deze projectorganisaties en biedt daardoor een ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruiksgemak - zonder één regel maatwerk.
Deze bedrijfsbrede software gaat, anders dan conventionele ERP-software, uit van de projectmatige afstemming tussen verkoop, engineering, inkoop, productie, montage en service. Grote voordelen hiervan zijn: meer overzicht en controle over de project cyclus, minder afstemmingsfouten, hogere bezettingsgraad, kostenbesparing, verbeterde projectmarges en een betere klantgerichtheid.

Grip op budget

Bewaak real time de financiële situatie van uw projecten en cashflow. Het project dashboard geeft zicht op budget, marge en geldstroom - al tíjdens het project.

Meer: Grip op budget

Grip op budget

Grip op budget

Trimergo T2 bewaakt continu de financiële gezondheid van projecten. Dat is mogelijk omdat Trimergo alle omzet- en kostencomponenten van het project in de tijd beheert. Het bewaakt de uitputting van budgetten, houdt zicht op de marge-ontwikkeling en biedt een real-time overzicht van de cashflow. Vanzelfsprekend met vergaande ondersteuning voor termijn- en regiefacturering. Een dashboard laat de financiële status zien van alle projecten met ‘on the spot’ analyse per klant, projectleider en type project.

Bekijk de complete functielijst van Trimergo T2.

Wilt u meer weten?

Sluiten


Bedrijfsbrede planning

Bedrijfsbrede planning

Maak planning het kloppende hart van uw onderneming. Bij projecten is planning essentieel - juist tussen teams, machines en materialen. Hoe houdt u overzicht?

Meer: Bedrijfsbrede planning

Bedrijfsbrede planning

Trimergo T2 biedt de oplossing voor het bedrijfsproces van projectgestuurde ondernemingen. De bedrijfs- en projectplanning vormen het kloppende hart van deze bedrijfsbrede software. Daardoor wordt de afstemming tussen activiteiten, materialen, medewerkers en bedrijfsmiddelen ineens veel logischer en makkelijker. De planning vormt de verbindende schakel tussen de projectfasen, de afdelingen, de klant en toeleveranciers. Een wijziging in de planning maakt direct de effecten duidelijk bij alle betrokken afdelingen. De software ondersteunt vanaf het eerste klantcontact, de eerste CAD-tekening tot en met de laatste service en onderhoudsbeurt. 

Bekijk de complete functielijst van Trimergo T2!

Wilt u meer weten?

Sluiten

Planning materiaal uit stuklijst

Koppel uw stuklijst en materiaal aan de planning van uw project met Trimergo ERP Project Industry Software. Optimale materiaalvoorziening...

Meer: Planning materiaal uit stuklijst

Planning materiaal uit stuklijst

Planning materiaal uit stuklijst

Optimale materiaalvoorziening voor het project: Trimergo T2 biedt een unieke werkwijze voor projectgestuurde bedrijven. Door de koppeling van stuklijsten en materialen aan de projectplanning grijpt u nooit meer mis. Zelfs voorinkopen of groeiende en wijzigende stuklijsten maakt Trimergo niet uit. Materiaalkosten komen direct op de projecten terecht, zodat up-to-date budgetbewaking kan plaatsvinden. Hierdoor ontstaat rust bij inkoop en vertrouwen bij de projectleiders en afdelingshoofden.

Bekijk de complete functielijst van Trimergo T2.

Wilt u meer weten?

Sluiten


Planning resources

Planning resources

Goede beheersing van manuren en machine-uren cruciaal voor levertijden en projectmarge! Houd grip op uw uren met Trimergo ERP Project Industry Software.

Meer: Planning resources

Planning resources

Bij projectgestuurde bedrijven speelt de beheersing van uren een cruciale rol. Dat is noodzakelijk om betrouwbare levertijden af te geven, maar ook om de projectmarge te bewaken. Urenoverschrijdingen zijn namelijk met stip de grootste ‘marge-killer’ van projecten. Trimergo T2 biedt daarom uitgebreide functionaliteit voor capaciteitsbeheersing op bedrijfs- én afdelingsniveau. Daarbij kan uiteraard rekening worden gehouden met lopende offertes.

Bekijk de complete functielijst van Trimergo T2.

Wilt u meer weten?

Sluiten