Ontmoet Trimergo tijdens Offshore Energy 2017

U ontmoet Trimergo op woensdag 11 oktober 2017 tijdens de tiende editie van Offshore Energy. Dit evenement vindt plaats in de Amsterdam RAI. Offshore Energy richt zich op de internationale offshore, olie & gas- en energiemarkt. De beurs wordt gecombineerd met een conferentieprogramma over de laatste ontwikkelingen en kansen in de offshore.


PROJECTMATIG PRODUCEREN

Trimergo exposeert op deze beurs omdat zij ERP software ontwerpt en implementeert voor bedrijven met een projectmatig bedrijfsproces. De Offshore en Energy-branche is bij uitstek een project gestuurde branche te noemen. Meestal gaat het hierbij om een beperkt aantal, maar omvangrijke projecten per jaar met een flinke waaier aan internationale toeleveranciers/co-makers. Deze complexe projecten vragen om bedrijfsbrede software die dit proces ondersteunt.

We kijken er naar uit om u daar te ontmoeten en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van project ERP software voor uw bedrijf.

Trimergo op Business Software Event 2017

Op woensdag 28 september is Trimergo aanwezig op het Business Software Event in Barneveld. Het thema dit jaar is ‘Business Software voor de maakindustrie – uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht’.

Bedrijven uit de maakindustrie en handel moeten optimaal presteren om groei en kwaliteit te bereiken. Maar hoe zorg je nu bijvoorbeeld voor kortere doorlooptijden en betere samenwerking met meerdere partijen? Slimme business software biedt daarin uitkomst.

Uitdagingen maakindustrie

Het Business Software Event biedt oplossingen om direct aan de slag te gaan met de uitdagingen binnen de maakindustrie. Vragen die aan bod komen zijn onder andere:

• Hoe bereid ik mijn bedrijf voor op de toekomst?
• Op welke manier kan ik mijn softwaretools beter inzetten om te zorgen voor kostenreductie, groei en kwaliteit?
• Wat zijn de trends en ontwikkelingen en hoe vertaal ik deze naar de praktijk?
• Hoe krijg ik meer grip op onze interne processen?
• Hoe kan ik mijn processen beter laten aansluiten op die van mijn toeleveranciers en/of klanten?

Project ERP software

Trimergo ontwikkelt ERP-software voor projectmatig werkende productiebedrijven. Onze aanwezigheid op dit event is dan ook niet meer dan logisch. Met onze software houdt u namelijk controle over de projectcyclus, verkort u doorlooptijden, werkt u efficiënter en behaalt u betere projectmarges. Lees meer over al onze oplossingen.

Het Business Software Event vindt plaats op woensdag 28 september tussen 10:00 en 17:00 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. U vindt ons in stand 74.

Wilt u meer informatie? Bezoek dan de website van het Business Software Event.

Trimergo project ERP seminar op locatie

Ervaar de kracht van Trimergo in de praktijk! Kom naar ons project ERP seminar op locatie bij een van onze klanten. U krijgt hier de mogelijkheid om onze project ERP software in de praktijk te zien. Daarnaast geven we het woord aan de klant.

Ontdek zelf of project ERP software een passende oplossing voor uw bedrijf is, hoe u kortere doorlooptijden, hogere projectmarges en meer winst realiseert. Deelname aan een seminar is kosteloos en vrijblijvend.

Tijdens deze middag komt ook de klant aan het woord. U hoort alles over de toegevoegde waarde van Trimergo voor de organisatie. Daarnaast kunt u de software natuurlijk in de praktijk aan het werk zien.

De seminars zijn bedoeld voor organisaties die meer inzicht willen in de mogelijkheden van ERP die specifiek gemaakt is voor projectmatig werkende bedrijven. U bent van harte welkom.

Kosten
Deelname aan het seminar is geheel kosteloos

Project ERP software
Trimergo is specialist in ERP-systemen voor project gestuurde bedrijven. Met Trimergo ERP software integreert u onder meer de projectplanning, materiaalplanning, stuklijstbeheer, inkoop en CRM. Hierdoor ziet u op elk gewenst moment of u binnen uw budget blijft en deadlines haalt, zodat u tijdig kunt bijsturen.

Werken met Trimergo zorgt voor:

 • Volledige controle over de projectcyclus
 • Hogere efficiency
 • Kortere doorlooptijden
 • Betere projectmarges

AANMELDEN

 

 

Trimergo aanwezig op Nor-Shipping 2017 in Oslo

Ook in 2017 staat Trimergo met een stand op Nor-Shipping, de grootste maritieme vakbeurs van Noorwegen. Tijdens dit event, van 30 mei t/m 2 juni in Oslo, komen alle grote spelers uit de internationale maritieme industrie samen.

Tijdens de beurs is er veel ruimte voor conferenties en tentoonstellingen. En natuurlijk is het de plek om het netwerk te vergroten. Diverse Nederlandse bedrijven reizen iedere keer weer af naar Oslo voor Nor-Shipping.

Project ERP software
Trimergo is aanwezig in Oslo omdat de ERP software die wij ontwikkelen en implementeren specifiek gericht is op bedrijven met een projectmatig bedrijfsproces en de maritieme sector is bij uitstek een project gestuurde branche te noemen. We kijken er naar uit om u daar te ontmoeten. U kunt ons vinden in stand D06-70, die we delen met onze Noorse partner Engineering Systems.

TRIMERGO TIJDENS BUSINESS SOFTWARE EVENT

29 en 30 November 2016 vindt het Business Software Event plaats in Congrescentrum 1931, ’s-Hertogenbosch. Het event biedt naast gelegenheid om te netwerken informatie over de laatste ontwikkelingen over automatisering van uw bedrijfsprocessen.

Het Business software Event 2016 maakt Smart Industry concreet!

 • Alles over ERP, PDM/PLM, BI en andere software applicaties voor uw bedrijfsproces
 • 80 specialistische bedrijven die actief zijn in alle gebieden binnen de software industrie
 • Een tweedaags evenement met lezingen, succesverhalen, paneldiscussies en workshops
 • Kennis en ervaring over implementatie, optimalisatie en integratie van software
 • Ontmoet ruim 1000 vakgenoten en experts

 

TRIMERGO KLANT GENOMINEERD VOOR DE BUSINESS SOFTWARE AWARD 2016

Dit jaar is er speciaal aandacht voor bijzondere resultaten op het gebied van software implementaties, optimalisaties en integraties. Tijdens het Event rijkt de organisatie de Business Software Award uit aan één van de drie genomineerde bedrijven. Door het presenteren van hun softwareproject maken de genomineerde bedrijven kans om met de felbegeerde award te winnen.

Nijhuis Water Technology is één van de drie genomineerde bedrijven. Nijhuis Water Technology heeft in de afgelopen periode project ERP Software van Trimergo en PDM/PLM software van PLM Xpert geïmplementeerd en geïntegreerd om gestructureerd projectdata in te voeren, beheren en benutten. Nijhuis Water Technology presenteert haar ervaring, werkwijze en heldere plan dat zij opstelde voorafgaand aan hun softwareproject.

Meer informatie ontvangen over Project ERP Software!

Trimergo ERP Software tijdens ONS 2016

We understand the complexity of bespoke manufacturing

Bent u aanwezig op het ONS 2016 event in Stavanger Noorwegen? Trimergo Partner Engineering Systems AS ontvangt u graag om Trimergo ERP software te demonstreren.

Engineering Systems AS begrijpt de complexiteit waar bedrijven in de On & Offshore industrie en Maritieme industrie mee te maken hebben wanneer zij klantspecifiek produceren. Bedrijfsprocessen waarvoor Trimergo ERP software is ontwikkeld. Naast de kennis van Trimergo Software heeft Engineering Systems een eigen systeem ontwikkeld voor uitwisseling van data en document management. Dit systeem verbetert niet alleen de kwaliteit van data, maar houdt ook rekening met de eisen en wensen van alle stake holders.

Kerncijfers van het ONS Evenement

 • 90.000+ bezoekers uit 100+ landen (2014)
 • Bijna 1400 standhouders afkomstig uit meer dan 40 landen
 • 27000 m2 beursvloer
 • 260 sprekers verdeeld over 5 conferentiezalen

Bezoek de stand van Engineering Systems standnummer 6130 in hal 6, we zien u graag verschijnen.