Trimergo op Europort 2017

Van 7 tot en met 10 november ontmoet u Trimergo tijdens de 38e editie van Europort. Deze internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw wordt georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam. Het event heeft een sterke focus op special purpose schepen, inclusief offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en megajachten.

Met bijna 30.000 bezoekers uit 84 landen, meer dan 1000 exposanten uit ruim 40 landen en een recordaantal van 16 landenpaviljoens behoort Europort tot de top van toonaangevende maritieme beurzen in de wereld. De beurs is dan ook een ‘must’ voor iedereen die voorop wil blijven lopen in de internationale maritieme industrie.

Project ERP software

Trimergo maakt innovatieve ERP software die specifiek is ontwikkeld voor projectmatig werkende productiebedrijven. We hebben veel kennis van en ervaring in zowel de maritieme industrie als de offshore sector, twee branches die bij uitstek project gestuurd zijn. Vele nationale en internationale werven en toeleveranciers sturen dan ook succesvol hun bedrijfsprocessen aan met onze ERP software.

Europort: innovatie en specialisatie

Het evenement in Rotterdam ziet technologische innovatie als het belangrijkste instrument om te kunnen concurreren in de internationale maritieme markt: “Onderscheidend vermogen is cruciaal om de uitdagingen van vandaag en morgen de hand te bieden. Europort richt de focus op kansen binnen gespecialiseerde niche sectoren, vooral waar het gaat om complexe ‘special purpose’ schepen.”

Het beursprogramma omvat de sectoren marine, zeevaart, offshore, binnenvaart, baggerij, visserij en de mega jachtbouw. Het evenement vindt plaats in Ahoy.

Verdiepingssessie Nieuwe Software

Verdiepingssessie nieuwe softwareTijdens het Trimergo Super Pack Event presenteerden we de nieuwe softwaremogelijkheden met Trimergo T2. Op 2 november geven we in Apeldoorn opnieuw een demonstratie met aanvullende, informele vraag & antwoordsessies. Zo kunnen we u op een laagdrempelige wijze helpen met bepalen of de nieuwe software uw organisatie verder helpt, efficiënter en winstgevender maakt.

 

PROGRAMMA VERDIEPINGSSESSIE

09.00T2 Analytics | eenvoudig management informatie genereren
11.00Shopfloor Control | urenregistratie op de werkvloer
13.00Mobile | service, sales, tijdregistratie en declaraties op uw mobile device
14.30T2 Invoice Scanning | automatische factuurverwerking met Scan Sys
15.45Modest Stock IT | beheersing materiaalverbruik

Scan Sys ModestTijdens deze informele dag zijn onze partners Scan Sys (voor factuurscanning) en Modest (voor materiaal- en tijdregistratie) aanwezig. U kunt zo rustig met ze sparren over uw vragen.

Wilt u niet alle sessies volgen? Er is ruimte en Wi-Fi beschikbaar, zodat u tussendoor kunt werken.

 

 

 

PRAKTISCHE DETAILS

 • Wanneer: donderdag 2 november
 • Voor wie: voor bestaande Trimergo-klanten (management-niveau) die zich verder willen verdiepen in deze oplossingen. Er is plaats voor maximaal 25 personen.
 • Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden
 • Locatie: Trimergo hoofdkantoor in Apeldoorn
 • Aanmelden: u kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Geeft u hieronder aan welke onderwerpen uw interesse hebben en ook of u gebruik wilt maken van de gratis lunch.


Het maximum aantal deelnemers voor deze sessie is bereikt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden.

 

Ontmoet Trimergo tijdens Offshore Energy 2017

U ontmoet Trimergo op woensdag 11 oktober 2017 tijdens de tiende editie van Offshore Energy. Dit evenement vindt plaats in de Amsterdam RAI. Offshore Energy richt zich op de internationale offshore, olie & gas- en energiemarkt. De beurs wordt gecombineerd met een conferentieprogramma over de laatste ontwikkelingen en kansen in de offshore.


PROJECTMATIG PRODUCEREN

Trimergo exposeert op deze beurs omdat zij ERP software ontwerpt en implementeert voor bedrijven met een projectmatig bedrijfsproces. De Offshore en Energy-branche is bij uitstek een project gestuurde branche te noemen. Meestal gaat het hierbij om een beperkt aantal, maar omvangrijke projecten per jaar met een flinke waaier aan internationale toeleveranciers/co-makers. Deze complexe projecten vragen om bedrijfsbrede software die dit proces ondersteunt.

We kijken er naar uit om u daar te ontmoeten en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van project ERP software voor uw bedrijf.

Trimergo Super Pack Event 2017

Heeft u zich al aangemeld voor het Trimergo Super Pack Event te Apeldoorn? We starten ons klantevent begin van de middag met een smakelijke lunch. Zodoende heeft u een goede bodem voor het bekijken van nieuwe functionaliteiten die dit najaar beschikbaar komen in de Trimergo software.

Verder houden we goede tradities in ere: tijdens de stemronde mag u meebepalen welke nieuwe functionaliteiten onze engineers komend jaar gaan bouwen! Daarnaast praten we u bij over alle ontwikkelingen bij Trimergo.

Parallelsessies
Naast de plenaire sessie zijn er twee parallelsessies. Weten wat specifiek interessant is voor úw vakgebied? Kies de sessie die bij u past! U kunt uw keuze in het aanmeldformulier opgeven.

Parallelsessie Finance & Control
Meer inzicht in de financiële voortgang van uw organisatie en meer zicht op de marges van de projecten? Ontdek welke essentiële stuurinformatie u uit Trimergo haalt tijdens de speciale parallelsessie Finance & Control.

Parallelsessie Engineering & Production
De continue afstemming tussen engineering, planning en productie blijft een uitdaging voor elk projectgestuurd bedrijf. Met actuele informatie en complete, integrale aansturing krijgt u nog meer grip op uw projecten. Deze parallelsessie laat zien hoe!

We zien u graag op 5 oktober in Apeldoorn! U kunt zich hieronder opgeven.*

Waar & Wanneer?

Datum: 
Donderdagmiddag 5 oktober 2017
Programma:
Het programma duurt van 11.45 uur – 17.30 uur 
Locatie:

De St@art, Apeldoorn

* Deelname voor drie personen per organisatie is kosteloos bij een geldig onderhoudscontract. Programma onder voorbehoud.

Trimergo op Business Software Event 2017

Op woensdag 28 september is Trimergo aanwezig op het Business Software Event in Barneveld. Het thema dit jaar is ‘Business Software voor de maakindustrie – uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht’.

Bedrijven uit de maakindustrie en handel moeten optimaal presteren om groei en kwaliteit te bereiken. Maar hoe zorg je nu bijvoorbeeld voor kortere doorlooptijden en betere samenwerking met meerdere partijen? Slimme business software biedt daarin uitkomst.

Uitdagingen maakindustrie

Het Business Software Event biedt oplossingen om direct aan de slag te gaan met de uitdagingen binnen de maakindustrie. Vragen die aan bod komen zijn onder andere:

• Hoe bereid ik mijn bedrijf voor op de toekomst?
• Op welke manier kan ik mijn softwaretools beter inzetten om te zorgen voor kostenreductie, groei en kwaliteit?
• Wat zijn de trends en ontwikkelingen en hoe vertaal ik deze naar de praktijk?
• Hoe krijg ik meer grip op onze interne processen?
• Hoe kan ik mijn processen beter laten aansluiten op die van mijn toeleveranciers en/of klanten?

Project ERP software

Trimergo ontwikkelt ERP-software voor projectmatig werkende productiebedrijven. Onze aanwezigheid op dit event is dan ook niet meer dan logisch. Met onze software houdt u namelijk controle over de projectcyclus, verkort u doorlooptijden, werkt u efficiënter en behaalt u betere projectmarges. Lees meer over al onze oplossingen.

Het Business Software Event vindt plaats op woensdag 28 september tussen 10:00 en 17:00 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. U vindt ons in stand 74.

Wilt u meer informatie? Bezoek dan de website van het Business Software Event.

Trimergo aanwezig op Nor-Shipping 2017 in Oslo

Ook in 2017 staat Trimergo met een stand op Nor-Shipping, de grootste maritieme vakbeurs van Noorwegen. Tijdens dit event, van 30 mei t/m 2 juni in Oslo, komen alle grote spelers uit de internationale maritieme industrie samen.

Tijdens de beurs is er veel ruimte voor conferenties en tentoonstellingen. En natuurlijk is het de plek om het netwerk te vergroten. Diverse Nederlandse bedrijven reizen iedere keer weer af naar Oslo voor Nor-Shipping.

Project ERP software
Trimergo is aanwezig in Oslo omdat de ERP software die wij ontwikkelen en implementeren specifiek gericht is op bedrijven met een projectmatig bedrijfsproces en de maritieme sector is bij uitstek een project gestuurde branche te noemen. We kijken er naar uit om u daar te ontmoeten. U kunt ons vinden in stand D06-70, die we delen met onze Noorse partner Engineering Systems.

Kom naar onze Regio-connect-sessie bij Brink

Customer Case about Brink

Kom op woensdag 17 mei naar de Regio-connect-sessie bij Brink Moulds & Automation in Harskamp! Wat kunt u daar verwachten?

 

 

 

 • Interactieve presentatie van de nieuwste mogelijkheden
 • Zien hoe een andere klant Trimergo gebruikt
 • Ongedwongen sparren met andere Trimergo-gebruikers

Voor de tweede keer organiseert Trimergo een Regio-connect-sessie. De eerste keer in Regio Noord was zeer succesvol; het heeft de deelnemers geholpen de mogelijkheden met Trimergo voor hun eigen organisatie te verkennen. Dit event voorziet daarnaast in de behoefte van gebruikers om andere gebruikers te leren kennen – en zo een regionaal of speciaal-machinebouwers netwerk op te bouwen.

Programma
10:00 Ontvangst & kennismaking
11:00 Rondleiding
11:30 T2 bij Brink BV
12:15 Lunch
13:30 Kennissessies
16:45 Netwerkborrel

Deelnemers
Deze Trimergo-sessie is bedoeld voor Trimergo-klanten uit de regio Apeldoorn en speciaal-machinebouwers.
De dag is met name interessant voor de ERP-coördinator, managers en key users per afdeling.
NB: Er is natuurlijk beperkt plaats bij de klant, dus het kan zijn dat na aanmelding het aantal deelnemers per bedrijf beperkt wordt.

Locatie
Brink Moulds
Molenweg 10b
6732 BL Harskamp
Brink maakt snellopende spuitgietmatrijzen en speciale machines. Kijk voor meer info op www.brinkbv.com.

Datum
Woensdag 17 mei, 10:00 – 16:45 uur

Kosten
Deelname aan deze verdiepingssessie is kosteloos en vrijblijvend.

Inschrijving
Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. U kunt zich niet meer inschrijven.

BrainTraining T2 Mobile en T2 Analytics

Tijdens deze BrainTraining leert u meer over T2 mobile en T2 Analytics.  Uiteraard is het mogelijk deel te nemen aan de individuele trainingen T2 Mobile of T2 analytics 

 

T2 Mobile CRM

T2 Mobile CRM is het mobiele verlengstuk van de module T2 Sales & Proposal Management. Met deze module kunnen verkooptrajecten vanaf het eerste contact tot en met opdracht worden vastgelegd, inclusief contactmanagement en offertebeheer. De T2 Mobile CRM app geeft medewerkers mobiel toegang tot alle relatie- en salesinformatie die zij onderweg, waar ook ter wereld, nodig hebben. Ideaal voor sales medewerkers, accountmanagers en directie.

De introductie T2 mobile CRM wordt gegeven op:

 • 7 december 2016

Deelname aan deze kennissessie is geheel kosteloos

 

T2 Mobile Field Service

T2 Mobile Field Service is het mobiele verlengstuk van de module T2 Service Management voor service engineers. Deze app geeft de medewerkers ‘in het veld’ toegang tot alle benodigde informatie voor het verrichten van servicewerkzaamheden op locatie, on- én offline.

De introductie T2 Mobile Field Service wordt gegeven op:

 • 7 december 2016

Deelname aan deze kennissessie is geheel kosteloos

 

T2 Analytics

De module T2 Analytics maakt business intelligence (BI) bereikbaar voor Trimergo-managers. Bij dagelijks gebruik van Trimergo T2 worden veel gegevens verzameld om de operationele processen aan te sturen. Deze gegevens bevatten een schat aan managementinformatie. De kunst is om deze data eenvoudig te kunnen ontsluiten, zonder database- of programmeerkennis. En vervolgens de informatie in heldere tabellen en grafieken te tonen.

De introductie T2 Analytics wordt gegeven op:

 • 7 december 2016

Deelname aan deze kennissessie is geheel kosteloos

Meld u aan voor deze BrainTraining

 

 

TRIMERGO TIJDENS BUSINESS SOFTWARE EVENT

29 en 30 November 2016 vindt het Business Software Event plaats in Congrescentrum 1931, ’s-Hertogenbosch. Het event biedt naast gelegenheid om te netwerken informatie over de laatste ontwikkelingen over automatisering van uw bedrijfsprocessen.

Het Business software Event 2016 maakt Smart Industry concreet!

 • Alles over ERP, PDM/PLM, BI en andere software applicaties voor uw bedrijfsproces
 • 80 specialistische bedrijven die actief zijn in alle gebieden binnen de software industrie
 • Een tweedaags evenement met lezingen, succesverhalen, paneldiscussies en workshops
 • Kennis en ervaring over implementatie, optimalisatie en integratie van software
 • Ontmoet ruim 1000 vakgenoten en experts

 

TRIMERGO KLANT GENOMINEERD VOOR DE BUSINESS SOFTWARE AWARD 2016

Dit jaar is er speciaal aandacht voor bijzondere resultaten op het gebied van software implementaties, optimalisaties en integraties. Tijdens het Event rijkt de organisatie de Business Software Award uit aan één van de drie genomineerde bedrijven. Door het presenteren van hun softwareproject maken de genomineerde bedrijven kans om met de felbegeerde award te winnen.

Nijhuis Water Technology is één van de drie genomineerde bedrijven. Nijhuis Water Technology heeft in de afgelopen periode project ERP Software van Trimergo en PDM/PLM software van PLM Xpert geïmplementeerd en geïntegreerd om gestructureerd projectdata in te voeren, beheren en benutten. Nijhuis Water Technology presenteert haar ervaring, werkwijze en heldere plan dat zij opstelde voorafgaand aan hun softwareproject.

Meer informatie ontvangen over Project ERP Software!

Trimergo Customer Event 2016

Neem deel aan het Trimergo Customer Event op 14 november in Nationaal Luchtvaartpark Aviodrome. De laatste ontwikkelingen op het gebied van Trimergo software en applicaties, meestemmen voor nieuwe functionaliteit, branchegenoten ontmoeten………..


EVENT HIGH LIGHTS

 • Integrale aansturing van projectmatige bedrijfsprocessen – planning, logistiek, capaciteit en budget – voor optimaal project management
 • Business Intelligence (BI) met Trimergo Analytics voor real-time inzicht in de Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s) van uw bedrijf
 • Mobile Applications voor ‘Customer Relationship Management’ (CRM), ‘Field Services’ en nu ook ‘Time & Expenses’
 • Trimergo User Experience voor de toekomst – u stemt mee voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en wij presenteren u de Trimergo Roadmap voor de toekomst

Graag zien wij u op het Trimergo Customer Event waar u tevens kunt genieten van een lunch, netwerkborrel en live muziek. Neem deel aan de Trimergo Quiz om kans te maken op leuke gadgets en wordt geïnspireerd door onze verrassende gastspreker.


WAAR EN WANNEER

Datum – 14 November 2016
Tijd – 10.00 uur Ontvangst – 16.30 uur Afsluitende borrel
Locatie – Nationaal Luchtvaartpark Aviodrome in Lelystad
Kosten – Deelname voor vier personen per organisatie is kosteloos bij een geldig onderhoudscontract.

 Indien u zich nog wil aanmelden voor dit event verzoeken wij u contact op te nemen met Trimergo Support. Dit kan via ons telefoonnummer 055 577 73 73.