Trimergo project ERP seminar op locatie

Ervaar de kracht van Trimergo in de praktijk! Kom naar ons project ERP seminar op locatie bij een van onze klanten. U krijgt hier de mogelijkheid om onze project ERP software in de praktijk te zien. Daarnaast geven we het woord aan de klant.

Ontdek zelf of project ERP software een passende oplossing voor uw bedrijf is, hoe u kortere doorlooptijden, hogere projectmarges en meer winst realiseert. Deelname aan een seminar is kosteloos en vrijblijvend.

Tijdens deze middag komt ook de klant aan het woord. U hoort alles over de toegevoegde waarde van Trimergo voor de organisatie. Daarnaast kunt u de software natuurlijk in de praktijk aan het werk zien.

De seminars zijn bedoeld voor organisaties die meer inzicht willen in de mogelijkheden van ERP die specifiek gemaakt is voor projectmatig werkende bedrijven. U bent van harte welkom.

Kosten
Deelname aan het seminar is geheel kosteloos

Project ERP software
Trimergo is specialist in ERP-systemen voor project gestuurde bedrijven. Met Trimergo ERP software integreert u onder meer de projectplanning, materiaalplanning, stuklijstbeheer, inkoop en CRM. Hierdoor ziet u op elk gewenst moment of u binnen uw budget blijft en deadlines haalt, zodat u tijdig kunt bijsturen.

Werken met Trimergo zorgt voor:

  • Volledige controle over de projectcyclus
  • Hogere efficiency
  • Kortere doorlooptijden
  • Betere projectmarges

AANMELDEN