Trimergo aanwezig op Maritime Industry 2018

Op 24 april 2018 komen de eindbeslissers uit de maritieme industrie bij elkaar in het Erasmus Paviljoen te Rotterdam voor de negende editie van Maritime Industry. Trimergo is hier natuurlijk ook aanwezig.

Tijdens deze conferentie delen Europese bestuurders hun visie op toekomstige innovaties en ontwikkelingen in de maritieme industrie. Inmiddels zijn er al veel sprekers bevestigd voor het evenement. Onder andere Pieter van Oord (CEO bij Van Oord), Andrea Morgante (directeur Digital Marine Solutions bij Wärtsilä) en Peter van Terwisga (Director Group’s Research bij Damen) komen aan het woord.

Ontwikkelingen in de sector

Ook Oskar Levander, Vice President of Innovation bij Rolls Royce zal spreken. Levander eindigde in 2017 op de eerste plaats in de jaarlijkse Lloyds’s List Top 100 van meest invloedrijke mensen in de scheepvaart. Op Maritime Industry 2018 deelt hij zijn visie op de uitdagingen en ontwikkelingen in de sector.

Deelnemen?

Wil je Maritime Industry 2018 bezoeken, eindbeslissers ontmoeten en deelnemen aan de discussies? Bezoek de Maritime Industry-website voor meer informatie.

Ontdek de kracht van Trimergo tijdens ons seminar

Hoe behoudt u controle over de projectcyclus? Hoe verkort u doorlooptijden? En hoe verbetert u projectmarges? Bezoek dinsdag 17 april het Trimergo seminar op locatie bij Rohaco Engineering in Nieuwegein en ervaar hoe onze project ERP software zorgt voor meer controle en verbeterde resultaten.

Rohaco is één van de leidende bedrijven op gebied van industriële robot- en handlingsystemen. Het bedrijf maakt logistieke totaaloplossingen, gebaseerd op diverse robottechnieken en transportsystemen die zijn voorzien van robot- of PLC besturing. Rohaco verzorgt de systeemengineering, het detailontwerp, de robotoplossingen en de nazorg. In eigen huis worden knikarm- en lineairrobots, grijpertechnieken en transportsystemen, inclusief alle software gerealiseerd.

Het bedrijf uit Nieuwegein werkt al geruime tijd met Trimergo ERP. Met deze software integreert u onder meer de projectplanning, materiaalplanning, stuklijstbeheer, inkoop en CRM. Hierdoor ziet u op elk gewenst moment of u binnen uw budget blijft en deadlines haalt, zodat u tijdig kunt bijsturen.

Werken met Trimergo zorgt voor:

Volledige controle over de projectcyclus
Hogere efficiency
Kortere doorlooptijden
Betere projectmarges

Deelname aan het seminar is kosteloos en vrijblijvend. Meer informatie en aanmelden? Bekijk onze uitgebreide seminar-pagina.

Besparen op engineeringskosten? Zo doe je dat!

Met de implementatie van ERP-software brengt u uw bedrijfsproces op orde, maar voor projectmatig werkende bedrijven blijft de invloed van engineering op het proces groot. Integratie met PDM-software biedt echter uitkomst.

Het beheer van uw productgegevens blijkt een verhaal apart. Niet alleen de hoeveelheid van uw data, maar ook de kwaliteitseisen van uw documentatie neemt toe. Hoe vangt u wijzigingen in ontwerp tijdens de productie op? Hoe blijft uw data goed vindbaar en beschikbaar voor nieuwe projecten? En werkt iedereen wel met de juiste versie van een document?

Integratie PDM en ERP als oplossing

Waar bij ERP de focus ligt op uitvoering en het beheer van middelen, ligt dat bij PDM juist bij innovatie en het beheren en structureren van de productinformatie. Door PDM en ERP te integreren versterkt u onder andere uw revisiebeheer. Wie er wat en wanneer heeft uitgevoerd of gewijzigd wordt nauwkeurig en centraal vastgelegd. Aanpassingen in een ontwerp zijn snel gevonden en bovendien voorkomt het dat er binnen een bedrijf met meerdere versies van een document wordt gewerkt.

Verkorten engineeringtijd

Door integratie kunt u een gewijzigde BOM snel inzetten voor nieuwe projecten. De wijzigingen in materiaal worden verwerkt en de gevolgen daarvan duidelijk gemaakt binnen Trimergo. U hoeft voor ieder nieuw project niet steeds het (tand)wiel opnieuw uit te vinden. Daarbij kan een stuklijst ook direct aan de projectstructuur in Trimergo worden toegevoegd. Het wordt daardoor direct inzichtelijk wanneer de inkoop van materialen moet starten en daarmee maakt u uw financiële stuk weer inzichtelijk.

De voordelen van een interface tussen PDM en ERP

Tijd- en kostenbesparing door automatische overdracht
Tijdige inkoop van onderdelen met lange levertijd
Zien welke onderdelen beschikbaar zijn en wat ze kosten
Sneller en gecontroleerd doorvoeren van wijzigingen
Er is nog maar 1 waarheid wat betreft product data uit PDM en tekeningen/documenten
Minder fouten

Trimergo project ERP en PDM

Trimergo werkt samen met veel aanbieders van PDM systemen en heeft processen om deze integraties te realiseren gestandaardiseerd. Dit betekent voor u samenwerken met professionals zonder dat u tussen twee partijen in komt te staan. Wilt u meer informatie over de integratie van uw PDM software met uw project ERP systeem? Vult u hieronder uw contactgegevens in. We nemen dan contact met u op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Geslaagde Trimergo testdag in Apeldoorn

Een drukke en waardevolle dag hier op kantoor gisteren. Diverse ERP-coördinatoren die met Trimergo project ERP-software werken, waren naar Apeldoorn afgereisd om de nieuwste versie te testen. Zo’n dag biedt natuurlijk ook uitgelezen mogelijkheden om met elkaar te sparren over het gebruik van de software.

Voordat we een nieuwe versie vrijgegeven, wordt deze natuurlijk eerst uitvoerig getest. Dat doen we zelf, maar wie kan de software nou beter testen en beoordelen dan onze klanten? Daarom organiseerden we deze testdag en dat bleek een groot succes! We zijn voorzien van waardevolle input die we gaan verwerken om Trimergo nog beter te maken.

Bent u Trimergo ERP-coördinator en wilt u ook eens mee testen op kantoor in Apeldoorn? Neem dan contact op met onze afdeling account management.

Kom naar ons seminar en ontdek de kracht van Trimergo

Hoe behoudt u controle over de projectcyclus? Hoe verkort u doorlooptijden? Bezoek op donderdag 30 november het Trimergo seminar bij machinebouwer Van Tongeren Kennemer BV (VTK) in Beverwijk. U ervaart hier in de praktijk hoe onze project ERP software zorgt voor onder andere meer controle en verbeterde resultaten.

VTK heeft een duidelijke visie, ook op het gebied van automatisering. Eerder werkte men met diverse deelapplicaties en Excel-bestanden. Tijdens het seminar ontdekt u hoe project ERP software projecten beter beheersbaar maakt en marges vergroot. Bij VTK werkt men alweer enige tijd met Trimergo. Momenteel is men bezig met de integratie van PDM-software. De einddoelen zijn onder andere de vermindering van engineeringskosten en een krachtiger revisiebeheer.

Trimergo project ERP voor u?

Project gestuurd produceren op klantspecificatie is misschien wel het meest complexe productieproces is binnen de industrie. Onze seminars zijn dan ook bedoeld voor organisaties die meer inzicht willen in de mogelijkheden van ERP-software die specifiek gemaakt is voor projectmatig werkende bedrijven. U bent van harte welkom.

Deelname aan het seminar is kosteloos en vrijblijvend.

Let op: dit evenement heeft reeds plaatsgevonden, u kunt zich dus niet meer aanmelden. Wilt u graag een ander seminar bijwonen? Ga dan naar onze speciale project ERP seminar-pagina voor een overzicht aan data.

Trimergo eindigt hoog in de Main Software 50

Tijdens de prijsuitreiking van de Main Software 50 2017 afgelopen donderdag in Amsterdam bleek Trimergo één van de snelste stijgers. Met een dertiende plek op de ranglijst eindigden we maar liefst 14 plaatsen hoger dan in 2016.

De ranking van de Main Software 50 wordt opgesteld op basis van marktbereik, groei, internationalisatie en kwaliteit van de omzet. De sterke stijging in de lijst vormt het bewijs dat onze project ERP software door steeds meer (inter)nationale bedrijven ontdekt en ingezet wordt. En daar zijn we vanzelfsprekend blij mee en trots op.

Kortere doorlooptijden

Onze ERP-software is specifiek ontwikkeld voor de project gestuurde maakindustrie waarin bedrijven met Engineer-to-Order, Make-to-Order en Configure-to-Order bedrijfsprocessen actief zijn. Een continue afstemming tussen engineering, inkoop en capaciteit is voor deze bedrijven van levensbelang. Werken met Trimergo zorgt voor volledige controle over de projectcyclus, hogere efficiency, kortere doorlooptijden en betere projectmarges.

Trimergo project ERP voor uw bedrijf?

Bent u benieuwd of onze softwareoplossing voor uw bedrijf interessant is? Bezoek dan eens een van onze seminars op locatie bij een Trimergo-klant. Daar ontdekt u kosteloos en vrijblijvend hoe Trimergo in de praktijk werkt. Het eerstvolgende seminar vindt op donderdag 30 november plaats. U kunt zich nog aanmelden!

Aanjager groei

Voor het zesde jaar op rij organiseerde software-investeerder Main Capital Partners de Main Software 50. Het doel? De Nederlandse software sector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar maken bij het grotere publiek. Bekijk de gehele top 50 van 2017.
.

Bezoek Trimergo op Europort 2017

Als marktleider op het gebied van innovatieve ERP-software voor de maritieme sector kan Trimergo dit jaar natuurlijk niet ontbreken op Europort. Naast onze totaaloplossing tonen we u van 7 tot en met 10 november in de Rotterdamse Ahoy al onze nieuwste mogelijkheden zoals gemakkelijk en snel KPI’s visualiseren in overzichtelijke en flexibele dashboards.

Wij weten dat een strakke projectplanning en strikte liquiditeitsplanning van essentieel belang zijn in de maritieme sector. Met behulp van onze project ERP software houdt u altijd het overzicht, signaleert u tijdig verstoringen, verbetert u doorlooptijden en vergroot u uw marges. Onze software wordt al jaren met veel succes ingezet bij een groot aantal (inter)nationale scheeps- & jachtwerven en toeleveranciers in de maritieme industrie zoals Damen Shipyards, Royal Bodewes, Blommaert Aluminium Constructions en Thecla Bodewes Shipyards.

Snel en makkelijk uw KPI’s presenteren

Een goede, diepgaande managementanalyse maken kost vaak veel tijd en vraagt uitgebreide technische kennis. Met Qlik Sense in combinatie met onze analytics laag behoort dit tot het verleden. Wij demonstreren tijdens Europort hoe u met deze tool zonder ingewikkelde scripts of diepgaande kennis heel snel uw KPI’s in aantrekkelijke dashboards visualiseert. U kunt daarin zo ver gaan als u wilt. Een leveranciersanalyse maken op basis van bestelgegevens? De cashflow in kaart brengen of de marge per project bekijken? Alles is mogelijk.

Overal ter wereld toegang tot uw gegevens

We laten u tijdens de beurs ook de nieuwe mobiele mogelijkheden van onze project ERP software zien. Stel, u bent op locatie in het buitenland en wilt het liefst zo snel mogelijk nieuwe informatie voor een offerte in uw CRM verwerken. Met onze mobile apps heeft u toegang tot al uw alle relatie- en salesinformatie. Bijkomend voordeel? De medewerkers op kantoor kunnen met uw informatie direct verder met het uitwerken van de offerte. Ook servicebeheer of urenschrijven kan mobiel geïntegreerd worden. U kunt makkelijk onderhoud inplannen en servicewerkzaamheden gaan direct mee in de capaciteitsplanning.

Waarom Trimergo Project ERP

Trimergo ERP software is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de maritieme industrie. Wij begrijpen de uitdagingen in uw bedrijf. Gaat u zelf produceren of moet u toch plotseling uitbesteden? Wij integreren project-, inkoop-, materiaal- en capaciteitsplanning naadloos in onze software. Daardoor krijgt u de informatie die nodig is voor het maken van essentiële beslissingen die van grote invloed zijn op het projectverloop.

Zicht op cashflow

Verschuivingen binnen een project hebben vaak een grote invloed op de kosten en het verloop. Afhankelijk van uw manier van werken is er naast uitgebreide voor/bijgestelde/nacalculatie ook uitgebreid budgetmanagement aanwezig in Trimergo. In onze software is de termijnfacturering gekoppeld aan de planning. In combinatie met de inkoop, die ook geïntegreerd is met de planning, ontstaat vanzelfsprekend zicht op het liquiditeitsverloop per project en zelfs over projecten heen. U ziet wanneer u moet voorfinancieren en kunt vervolgens snel handelen.

Benieuwd geworden? Bezoek ons in Hal 1A, stand 1615! Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden van Trimergo project ERP software voor uw bedrijf.

De kracht van Trimergo ervaren? Bezoek ons project ERP seminar!

Wilt u vrijblijvend de kracht van Trimergo ERP ervaren? Kom dan op dinsdagmiddag 19 september naar ons seminar bij Versteden BV in Bergen Op Zoom. U krijgt hier de mogelijkheid om onze project ERP software in de praktijk te zien.

Project gestuurd produceren op klantspecificatie is misschien wel het meest complexe productieproces is binnen de industrie. Onze seminars zijn dan ook bedoeld voor organisaties die meer inzicht willen in de mogelijkheden van ERP-software die specifiek gemaakt is voor projectmatig werkende bedrijven. U bent van harte welkom.

Project ERP software

Traditionele ERP-systemen zijn star, inflexibel en sluiten niet aan op project gestuurd produceren. Trimergo is juist speciaal ontwikkeld voor deze manier van werken. Ontdek op 19 september zelf of onze project ERP-software een passende oplossing is voor uw bedrijf.

Deelname aan het seminar is kosteloos en vrijblijvend. Meer informatie en aanmelden? Ga naar onze speciale project ERP seminar-pagina.

Super Pack Event op 5 oktober in Apeldoorn

Op donderdagmiddag 5 oktober organiseert Trimergo voor al haar klanten het Super Pack Event. Tijdens dit klantevent in De St@art te Apeldoorn presenteren we onder andere nieuwe functionaliteiten die dit najaar beschikbaar komen in Trimergo waaronder management dashboards, eenvoudige tijdsregistratie voor productie en extra tools voor collega’s op locatie.

Parallelsessies
Verder houden we goede tradities in ere: tijdens de stemronde mag u meebepalen welke nieuwe functionaliteiten onze engineers komend jaar gaan bouwen! Daarnaast praten we u bij over alle ontwikkelingen bij Trimergo. We organiseren deze middag ook nog twee interessante parallelsessies.

Meer info & aanmelden? Bekijk snel onze speciale Super Pack Event-pagina!

Bemet International treedt toe tot de Trivest Software Group

Bemet International is per 3 augustus 2017 toegetreden tot de Trivest Software Group. Deze groep versterkt hiermee haar positie als toonaangevende internationale leverancier van ERP software binnen de project- & klantordergestuurde industrie.

Bemet International heeft een unieke integrale oplossing voor CAD/CAM, ERP, kwaliteit en gereedschapbeheer in de metaal-, hout- en kunststofindustrie. Bemet International vult, als omvangrijke speler in deze segmenten, de andere bedrijven in de Trivest Software Group goed aan. Conform de Trivest-filosofie zal het onderscheidende karakter van de Bemet-softwareoplossingen en de branchekennis onaangetast blijven. Vanzelfsprekend gaat geprofiteerd worden van de uitwisseling van kennis en oplossingen binnen de Trivest-groep.

John Hazebroek en Anton van Zeijst, directie Bemet International: “De toetreding tot de Trivest Software Group betekent voor onze klanten interessante vernieuwingen in toekomstige software-versies, slimme koppelingen en een gegarandeerde continuïteit. Daarnaast kunnen we onze internationale positie sneller gaan versterken. Uitdrukkelijk met behoud van de cultuur en klantbetrokkenheid waar Bemet al 27 jaar voor staat.”

Wim Schrijver, CEO Trivest Software Group: “Bemet International heeft een enorme drive om haar klanten in de metaal-, hout- en kunststofindustrie een complete procesondersteuning te bieden. Deze benadering zien wij ook bij de andere Trivest-bedrijven Proteus en Trimergo. We koesteren de focus, specialisatie én klantgerichtheid van onze bedrijven en voegen daar R&D- en marketingkracht aan toe.”

Over Bemet International

Bemet International BV is al 27 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van complete softwareoplossingen voor de metaal-, hout- en kunststofindustrie. Bemet ontwikkelt Plan-de-Campagne ERP en APM voor kwaliteit en gereedschapsbeheer. Bovendien is Bemet leverancier van het hoogwaardige CAD/CAM-systeem TopSolid. Als turn-key leverancier is Bemet in staat het volledige proces van haar klanten te automatiseren, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor consultancy door deskundigen met ruime ervaring in de maakindustrie. Bemet heeft 55 werknemers in Veenendaal en verschillende Europese resellers. Bemet bedient ruim 1000 klanten in 22 landen.
www.bemet.nl

Over Trivest Software Group

Trivest Software Group richt zich op bedrijfsoftware voor de project- & klantordergestuurde industrie. Trivest heeft tot doel de expertise en cultuur van specialistische ERP-bedrijven te combineren met de juiste schaalgrootte voor internationale expansie en innovatieve R&D. De groep bestaat naast Bemet International uit Trimergo en Proteus Systems Europe en telt 135 medewerkers. Trivest ondersteunt 1800 klanten in 25 landen binnen Europa en Amerika.
www.trivestsoftwaregroup.nl