Ierse Ward Automation kiest Trimergo

Het Ierse Ward Automation heeft gekozen voor de project ERP software van Trimergo als aansturing van de verschillende bedrijfsprocessen. Ward Automation bestaat uit twee verschillende bedrijven: Ward Automation Sligo en Ward Automation Galway. Beide bedrijven hebben gekozen voor Trimergo.

Ward Automation is een echte Engineer To Order-machinebouwer en past dus perfect bij Trimergo. Men ontwikkelt en bouwt onder andere testapparatuur, vulmachines en apparatuur voor gebruik in de medische industrie. Ze leveren deze hoogwaardige producten aan klanten wereldwijd.

Project ERP software

Onze nieuwe Ierse klant wilde meer inzicht in capaciteit, voorraad, marges en voortgang van projecten. De huidige systemen bleken te beperkt voor het verkrijgen van goede controle en inzichten. Ward wil dit met behulp van de project ERP software van Trimergo oplossen en daarmee op het gebied van project management efficiënter gaan werken.

Projectgedreven

Ward Automation heeft twee jaar gezocht naar de beste oplossing. Uiteindelijk bleek het projectgedreven karakter van Trimergo toch het beste te passen bij de machinebouwer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze project ERP software voor uw bedrijf? Bekijk dan de mogelijkheden.