Innovatieve ERP software voor de project gedreven industrie.

Olympisch goud dankzij Trimergo klant Variopool?

Olympisch goud dankzij Trimergo klant Variopool?

Het is de zesde dag van de Olympisch Spelen en Aquatic Centre in Londen zit overvol. Met een ijzersterke eindsprint veroverd Ranomi Kromowidjojo de gouden plak op de 100 meter vrije slag bij de vrouwen.
Deze gouden plak is indirect nóg een bekroning voor Trimergo klant Variopool. Deze klant uit Heerhugowaard kreeg een paar maanden geleden al de Best Quality Award van Balfour Beatty Construction Group en de Olympic Delivery Authority voor de werkzaamheden aan dit 300 miljoen pond kostende London Aquatic Centre.

Variopool heeft deze prijs ontvangen voor het leveren en installeren van beweegbare zwembadbodems en keerwanden in de verschillende bassins van dit Olympisch stadion.
Het stadion omvat een Olympisch wedstrijdbad, een trainingsbad van 50 meter en een 5 meter diep duikbassin. Tijdens de Olympische spelen biedt het stadion plaats voor 14.500 man. Na de spelen worden de tijdelijke tribunes verwijderd en blijven er ruim 3.500 zitplaatsen over.

Variopool werkt met Trimergo T2 – ERP software voor projectmatige bedrijven. Deze software helpt de leverbetrouwbaarheid en marge van haar projecten te verhogen.
Wilt u weten wat Trimergo voor úw bedrijf kan doen? Neem dan gerust contact met ons op.

← Terug naar het overzicht