Innovatieve ERP software voor de project gedreven industrie.

Raad van Advies

Trimergo hecht grote waarde aan haar Raad van Advies, die het Management Team bijstaat bij het bepalen van strategisch beleid.

Hans Scholten

Hans Scholten heeft een aanzienlijke carrière als softwareondernemer en marketing visionair achter de rug. In 1983 heeft hij Matrix Bouwsoftware medeopgericht. In 1985 begon Hans Matrix CRM software. In 1996 werd Matrix wereldwijd gezien als één van de grootste vijf aanbieders van CRM door OVUM en Gartner. In 1997 werd Matrix overgenomen door Baan Company N.V. In 1999 heeft Hans Scholten Task Ventures medeopgericht, een internationaal adviesbureau dat zich richt op strategie & business development voor technologische bedrijven. Hans Scholten heeft een titel in Marketing.

Albert Marseille

Albert is een voormalig lid van de raad van bestuur van Twister Research International (TRI), een bedrijf dat interactieve TV producties maakt. TRI, oorspronkelijk een joint venture van KPN en Philips, werd verkregen door een Management Buy-Out in 1998. Het bedrijf werd snel winstgevend gemaakt en groeide in omzet van € 2 miljoen in 1998 naar meer dan € 100 miljoen in 2003. Voordat Albert bij TRI aan boord kwam was hij Managing Director van BT Netherlands Value Added Services Group. Albert Marseille heeft tevens een uitgebreide achtergrond in management consulting met de Monitor Company waar hij zich specialiseerde in kostenreductie en efficiency verbeteringen. Tegenwoordig is Albert Marseille partner bij Capital Change.