+31 (0) 55 577 73 73 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Trimergo een duurzame oplossing

Er bestaan praktisch geen slechte erp-systemen meer, maar niet elk erp-systeem past bij uw bedrijfsproces. Wanneer het niet past kan u het erp-systeem als knellend en inflexibel ervaren. Plus dat vele excels en andere eilandsystemen nodig zijn om het proces af te dekken. Erp-software wordt nu eenmaal altijd ontwikkeld met een bepaald bedrijfsproces als uitgangspunt. En dat is waar het begint: sluit het ontwerp en concept van uw erp-systeem aan bij uw bedrijfsproces?

PROJECTGESTUURDE PRODUCTIE

Bedrijven die projectmatig werken, kennen een heel eigen bedrijfsproces. Het proces is heel anders dan standaardproductie, toelevering of handel. Traditionele ERP-leveranciers nemen de behoefte van projectgestuurde bedrijven meestal niet serieus genoeg. Stop er een planbord in (of koppel ermee) en het systeem is ineens geschikt voor projectgestuurde bedrijven… Helaas werkt deze simplificatie niet, projectmatig werken is zoveel meer dan planning. Uw bedrijf kan zoveel meer efficiëntie en grip op projecten bereiken met een ERP-systeem dat gebouwd is voor een projectgestuurd bedrijfsproces.

Trimergo ondersteunt organisaties die hun IT landschap willen vernieuwen vanaf het eerste contactmoment. Daarbij vinden wij het belangrijk dat organisaties niet alleen Trimergo meenemen in de overweging voor aanschaf van software. Het vergelijken van diverse ERP systemen helpt u als ERP zoekende de juiste keuze te maken. Het helpt Trimergo een waardevolle klant voor haar te winnen die zonder problemen gebruik kan maken van Trimergo Software.

BELANG JUISTE ERP–LEVERANCIER

De keuze voor de ERP-leverancier is praktisch net zo belangrijk als het ERP-systeem zelf. Het gaat immers om een langdurige relatie. Hierin wordt intensief samengewerkt om het ERP-systeem te implementeren en continu te laten aansluiten bij de behoefte van de organisatie. U wilt met mensen spreken die snappen hoe een projectmatig bedrijf werkt en een forse dosis ‘best practices’ inbrengen. U wilt betrokkenheid, want de afhankelijkheid van het ERP-systeem is groot. Deze betrokkenheid drijft de Trimergo-organisatie. Iedere medewerker neemt deze verantwoordelijkheid serieus en handelt volgens deze principes.

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest