+31 (0) 55 577 73 73 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Trimergo een duurzame oplossing

Bij demonstraties van de software valt Trimergo op door haar logica en gebruiksgemak. Uit ervaring blijkt dan ook dat het trainen van de softwaregebruikers hooguit een paar uur in beslag neemt, in plaats van meerdere dagen. Trimergo ondersteunt klanten door het leveren van support, trainingen en cursussen.

 

TRAINING RONDOM IMPLEMENTATIE

Allereerst traint Trimergo de zogenaamde key users. Deze users trainen vervolgens de eindgebruikers, tenzij u liever heeft dat Trimergo dit voor u verzorgt. Zie hiervoor de Trimergo Introductietraining. Voor de acceptatie van de software raden we aan gebruikers al in de testfase te betrekken. Hierdoor is de training eenvoudig en de acceptatiegraad hoog.

 

CURSUSSEN VOOR KEY USERS

Ondanks dat voor Trimergo software de behoefte aan training minimaal is, biedt Trimergo verschillende cursussen aan. Het geven van deze cursussen gebeurt op onze eigen vestigingen of op klantlocatie.

Workshop plannen
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de planningsmogelijkheden in Trimergo. het zwaartepunt van de workshop ligt bij de bedrijfs- en afdelingsplanning. Dit maakt de training zeer interessant voor projectleiders.

Sjablonen maken
In de cursus ‘Sjablonen maken in Trimergo’ leert u hoe u zelf de sjablonen kunt maken die in Trimergo worden gebruikt. Hierbij valt te denken aan de bestelbonnen, verkoopfacturen en pakbonnen. Tijdens de training ligt de nadruk op het zelf maken van sjablonen die u direct in Trimergo kunt gebruiken.

U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over de trainingen of over beschikbare data.

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest