Blommaert Aluminium Constructions “Trimergo is ontzettend flexibel”

Blommaert Aluminium ConstructionsBlommaert Aluminium Constructions is marktleider op het gebied van ontwerp en productie van scheepsluiken in aluminium. Het bedrijf, gevestigd in Wijnegem nabij Antwerpen, zocht vanwege een flinke groei naar een totaaloplossing voor de bedrijfsvoering. De keuze viel op Trimergo ERP.

Christophe Verhulst, destijds productieverantwoordelijke bij Blommaert: “Andere programma’s zijn gebaseerd op bedrijven die iets maken en het daarna verkopen. Bij ons werkt het andersom; wij verkopen iets en daarna gaan we dat volledig op maat van de klant maken. Niet veel systemen zijn daarop ingericht, Trimergo wel.”

De ervaringen bij Blommaert Aluminium Constructions zijn dan ook positief: “Het is zeer hanteerbaar en vanaf elke werkplek toegankelijk. De hele papierwinkel die we hiervoor hadden is enorm uitgedund. Alles is gedigitaliseerd en centraal te raadplegen.”

Benieuwd naar alle ervaringen die men bij Blommaert met de project ERP van Trimergo heeft? Lees dan snel onze uitgebreide case study.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.