Verhoef Access Technology “We zijn als een blok gevallen voor Trimergo”

Customer Case Verhoef Access Technology TrimergoVerhoef Access Technology is een gevestigde naam in de internationale petrochemische industrie. Het bedrijf uit Aalsmeerderbrug is marktleider op het gebied van gangway systems en aluminium vrijevalboten en is actief in circa 67 landen. Van engineering tot ontwikkeling en van productie tot testen, bij Verhoef doet men alles zelf. Een passend ERP-systeem dat deze manier van werken optimaal ondersteunt werd gevonden in Trimergo.

Voordat Verhoef bij Trimergo uitkwam, werd er gewerkt met verschillende softwareoplossingen. Deze bleken echter star. “Het was bijvoorbeeld heel omslachtig om de capaciteitsplanning bij te houden”, aldus Jan Snoey, manager planning & logistics. “We waren teveel vanuit de onderbuik op detailniveau aan het schuiven in de planning zonder dat er overzicht op het grote geheel was.”

Proces gestuurd
Jan: “Door drie verschillende partijen werden we toen gewezen op een ERP-pakket dat niet artikel, maar proces gestuurd was: Trimergo T2.” Jan bezocht samen met een aantal collega’s een project ERP seminar van Trimergo in Apeldoorn. “We zijn daar als een blok gevallen voor het pakket. Waarom? Het is project georiënteerd en de capaciteitsplanning in het pakket, voor ons enorm belangrijk, is uitstekend.”

ERP implementatie
De implementatie bij Verhoef verliep erg vlot en zonder problemen. Het bedrijf hield zelfs dagen over van het van tevoren met Trimergo afgestemde aantal dagen. Jan Snoey had bij vorige werkgevers ook al de nodige ERP-implementaties meegemaakt, maar die ervaring is niet de hoofdreden voor het vlekkeloze, snelle verloop bij Verhoef.

Verder lezen? Download dan hieronder onze volledige customer case Verhoef.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.