ERP voor projectgestuurde organisaties

Trimergo Project ERP Software is het integrale besturingssysteem voor de projectgestuurde industrie. Trimergo ERP organiseert de materiaal, engineering- en capaciteitplanning voor elk project, gecoördineerd door de overkoepelende masterplanning. Zeer eenvoudig in gebruik en extreem flexibel zodat acceptatie binnen de veeleisende en dynamische gebruikersgroep probleemloos verloopt.

Het resultaat: een korte doorlooptijd, betere projectmarges, een hoge bezettingsgraad én rust! Trimergo wordt toegepast bij vele projectgestuurde bedrijven, van MKB tot multinationals.

Het Trimergo Project ERP systeem is anders dan traditionele ERP systemen

Projectgestuurd produceren op klantspecificatie is één van de meest complexe productieprocessen binnen de industrie. De continue afstemming tussen projectplanning, inkoop, ontwerp en capaciteitsbronnen is een zware uitdaging voor elk projectgestuurd bedrijf. Door wijzigingen in specificaties en planning is het noodzaak volledig overzicht te hebben om snel en adequaat te reageren. Integrale aansturing van bedrijfsprocessen heeft daarom een positief effect op leverbetrouwbaarheid, projectmarges, bezettingsgraden en projectbureaucratie.

Toch werkt op dit moment nog steeds 80% van de projectgestuurde industrie met niet geïntegreerde combinaties van maatwerk, spreadsheets, planningsprogramma’s, financiële software en papier. Ook conventionele ERP-systemen, zelfs tot het uiterste opgerekt, zijn onvoldoende. Het concept van materiaalgestuurde standaardproductie botst namelijk met de projectgestuurde praktijk. Het is daarom hoog tijd voor een compromisloos systeem dat volledig aansluit bij de unieke besturing van projectmatige bedrijven: Trimergo ERP, pure Project Industry ERP Software.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.