RWB Water Services: “Trimergo is een professionele club waarmee het efficiënt samenwerken is.”

Het in Almelo gevestigde RWB Water Services levert vrijwel alle diensten en producten die nodig zijn bij drinkwater- en proceswaterbereiding, maar ook voor afvalwaterzuivering en hergebruik. Na een uitvoerige selectieprocedure koos het bedrijf voor Trimergo.

Naast de engineering en uitvoering van klantspecifieke projecten voor waterbehandeling, levert RWB ook een breed assortiment aan standaard waterbehandelingsinstallaties en producten. Samen met ervaren proces engineers selecteert de klant hieruit een passende oplossing voor drink-, spoel-, was-, of zelfs ultra puur water. Trimergo vervangt het financieel-logistieke softwarepakket en de standalone applicaties.

André Reigersman (algemeen directeur RWB Water Services): “Trimergo T2 bleek ons vooral voor de projectenafdeling meer toegevoegde waarde te bieden dan de andere pakketten. Het concept van de software past goed bij onze branche en doelstellingen. Uit het voortraject is ook gebleken dat Trimergo een professionele club is waarmee het efficiënt samenwerken is.”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.