+31 (0) 55 577 73 73 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Project ERP van Trimergo ondersteunt
projectgedreven productiebedrijven

Werk efficiënt, verkort doorlooptijden en hou zo grip op uw projecten.

Slider

WAAROM PROJECTGESTUURD ERP?

Projectgestuurd produceren op klantspecificatie is één van de meest complexe productieprocessen binnen de maakindustrie. De continue afstemming tussen engineering, projectplanning, inkoop en capaciteit is een zware uitdaging voor elk projectgestuurd productiebedrijf. Wijzigingen in klantspecificaties, logistiek en planning komen vaak voor. Hierdoor is het noodzaak altijd overzicht te hebben om snel en adequaat te kunnen reageren.

Trimergo ERP software is de enige oplossing met de project-, materiaal- en capaciteitsplanning volledig geïntegreerd. Deze integratie is één van de krachtige tools om inzicht en grip te houden op projectmatige bedrijfsprocessen.

PROJECTGESTUURD ERP versus TRADITIONEEL ERP

Een whitepaper van 18 pagina's met de belangrijkste verschillen die u helpen bij uw software keuze
https://www.trimergo.com/wp-content/uploads/2018/11//trimergo_brochure-900x600.png

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FUNCTIONALITEIT WAARDOOR U EXCELLEERT

CRM en Offertebeheer

CRM en Offertebeheer
Beheer contactpersonen, documenten, contactmomenten en offertes per relatie. Maak per relatie meerdere calculatieversies met opslagmodellen aan om tot de verkoopprijs te komen. Taken en alarmen bewaken tijdige opvolging van acties.

Budget Management

Budget Management
Budgetmanagement is cruciaal als stuklijsten en werkplanningen pas tijdens het project bekend worden. De budgetmethodiek is flexibel te definiëren per materiaalgroep, kostenstructuur of projectstructuur. Bekijk eenvoudig hoe budgetten ‘vollopen’ met uren en materialen.

Engineering & Procurement
Creëer een inkoopbehoefte via vrijgegeven stuklijsten en artikelen. Trimergo ondersteunt dynamische en groeiende ‘multi-level’ stuklijsten, gekoppeld aan de planning. Dit kunnen standaard- of projectgebonden stuklijsten zijn, al dan niet ingevoerd via een CAD/PDM integratie.

 

Portfolio- en projectplanning

Bedrijfs- en Projectplanning
De volledige bedrijfs- en projectplanning staat in beeld inclusief offertes. Ook is de materiaalplanning zichtbaar met lever- en bestelmomenten. Evenals de planning per afdeling waarbij de beschikbare capaciteiten zichtbaar zijn. Zoom daarbij in op onderliggende informatie.

 

Capaciteitsplanning
Vanuit de projectplanning komen vrijgegeven werkorders terecht in de afdelingsplanning. De planner kan via ‘drag & drop’ de werkorders alloceren naar de beschikbare resources. Reeds geplande werkorders kunnen eenvoudig worden verplaatst. Plan ook verlof en wederkerende taken.

Productie en uitbesteding

Productie en Uitbesteding
Binnen alle niveaus van een stuklijst kan een routing worden aangemaakt van bewerkingen. Bewerkingen worden integraal opgenomen in de planning wanneer een dergelijke stuklijst wordt gemaakt. Het is hierbij mogelijk om ad hoc te besluiten werkzaamheden uit te besteden.

Servicemanagement

Service Management
Maak eenvoudig serviceorders aan, gebaseerd op meldingen. Daarbij kunnen onderhoudsschema’s met preventieve onderhoudsbeurten gecombineerd worden met lopende serviceorders. De preventieve en correctieve serviceorders worden ingepast in de afdelingsplanning bij services.

 

Portfolio Dashboard
Houd real-time zicht op alle financiële kerncijfers per project, zoals voorcalculatie, nacalculatie, verkoopwaarde en projectmarge. Stoplichtindicatoren identificeren direct gezonde en probleem-projecten. Door filtering verschijnt direct de winstgevendheid van een klant of projectleider.

Cashflow Management

Cashflow Management
Optimaliseer uw liquiditeit tijdens uitvoering van projecten door real-time inzicht in ingaande en uitgaande geldstromen. Met Trimergo heeft u de mogelijkheid eenvoudig uw termijnfacturatie in te richten en te bewaken. Taken en alarmen bewaken tijdige opvolging van financiële acties.

 

Multi-Company

Multi-Company
Werk met meerdere BV’s vanuit diverse locaties in verschillende valuta’s aan één project en laat Trimergo kosten en opbrengsten boeken binnen de juiste financiële administraties. Waarbij het ook mogelijk is om te werken met transfer ratings en ‘Percentage of Completion’ boekingen.

 

Mobile Apps
Met de mobiele applicaties van Trimergo hebben medewerkers op locatie altijd toegang tot alle benodigde informatie en kunnen zij direct informatie invoeren of wijzigen, online én offline. Zo werken collega’s op kantoor en op locatie bij de klant met de juiste informatie.

 

BI-Oplossing

Business Intelligence
Maak gebruik van data uit uw ERP-software en andere geïntegreerde applicaties om KPI-dashboards te maken. Real-time data omgezet in krachtige grafieken en overzichten waarop u kan doorklikken om achterliggende informatie te tonen. Zo neemt u beslissingen gebaseerd op feiten.

Trimergo ERP Software bekijken
op locatie bij één van onze klanten

Vraag onze klanten naar de voordelen van Projectgestuurd ERP

Slider

Mark Helder, HGG

"We hebben getwijfeld tussen de voornaamste ERP aanbieders die zich richten op de maakindustrie en Trimergo. HGG is een projectbedrijf. Bij andere ERP aanbieders moesten we ons proces aanpassen. In Trimergo is veel meer vrijheid om je eigen proces in het pakket te passen."

Mark Helder, Managing Director
HGG Profiling Equipment

Jan Snoey

“Wanneer je capaciteitsproblemen niet op tijd
signaleert, loop je grote kans dat je te laat levert, boze klanten krijgt et cetera. We hadden dus duidelijk behoefte aan veel beter inzicht in de  capaciteitsplanning om eventuele verstoringen ver van te voren te ondervangen. Dit is mede waarom we hebben gekozen voor Trimergo Software”

Jan Snoey, Manager Planning & Logistics
Verhoef Access Technology

Christophe Verhulst

“Andere programma’s zijn gebaseerd op bedrijven die iets maken en het daarna verkopen. Bij ons werkt het andersom; wij verkopen iets en daarna gaan we dat volledig op maat van de klant maken. Niet veel systemen zijn daarop ingericht, Trimergo wel.”

Christophe Verhulst, Int. Sales Manager
Blommaert Aluminium Constructions

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest