Basistraining T2 Analytics (by Qlik)

Training T2 Analytics

Hoeveel opdrachten zitten er in de pijplijn? De aanvullende module T2 Analytics maakt business intelligence (BI) bereikbaar voor Trimergo-managers. Bijvoorbeeld de marge per project, de cashflow per periode of een leveranciersanalyse uit de bestelgegevens. Deze training helpt u deze module te gebruiken.

Bij dagelijks gebruik van Trimergo T2 worden veel gegevens verzameld om de operationele processen aan te sturen. Deze gegevens bevatten een schat aan managementinformatie. De kunst is om deze data om te zetten in waardevolle stuurinformatie voor uw organisatie, en de achterliggende gegevens te analyseren. De module T2 Analytics geeft u deze mogelijkheid.

Programma

 • 9.00 uur    Aanvang
 • 9.30 uur    Bestaande Qlik dashboards ofwel “Apps” gebruiken; wegwijs worden in Qlik.
 • 11.15 uur    Zelf een dashboard bouwen, bijvoorbeeld omzet per maand
 • 13.00 uur   Vervolg zelf dashboard bouwen
 • 14.30 uur    Toelichting op de Trimergo datalaag, de bouwstenen
 • 15.45 uur    Oefenen met de bouwstenen
 • 16.15 uur    Uitleg: hoe maakt u meerdere dashboards & hoe intern te delen

De training is rond 17.00 uur afgelopen.

Leerdoelen van de training

 • Begrip van de Trimergo T2 Datalaag, de bouwstenen
 • U kunt aan de slag met de software van Qlik Sense, zelf een dashboard maken
 • Zelf relevante informatie uit T2 halen

Kosten

Deze Training kost €295 per persoon

Trainingsdat

 • Donderdag 14 juni 2018
 • Dinsdag 18 september 2018
 • Donderdag 22 november 2018

Meld u aan voor deze Training

Kom naar onze Regio-connect-sessie bij Ottevanger

Kom op woensdag 13 juni naar de Regio-connect-sessie bij Ottevanger Milling Engineers in Moerkapelle! Eerdere connect-sessies voor onze klanten bleken zeer succesvol; het helpt deelnemers de mogelijkheden met Trimergo voor hun eigen organisatie verder te verkennen. Daarnaast kunt u op deze dag andere gebruikers ontmoeten, van elkaar leren en een netwerk onder gebruikers opbouwen.

Programma
10:00 Ontvangst & kennismaking
11:00 Rondleiding
11:30 T2 bij Ottevanger Milling Engineers
12:15 Lunch
13:30 Parallelsessies
16:45 Netwerkborrel

Deelnemers
Deze Trimergo-sessie is in principe bedoeld voor Trimergo-klanten uit de regio Zuid-West Nederland. De dag is met name interessant voor de ERP-coördinator, managers en key users per afdeling.
Let op: Er is natuurlijk beperkt plaats bij de klant, dus het kan zijn dat na aanmelding het aantal deelnemers per bedrijf beperkt wordt.

Waarom deelnemen?

 • Interactieve presentatie van de nieuwste mogelijkheden in T2
 • Interessante parallelsessies
 • Zien hoe een andere klant Trimergo gebruikt
 • Ongedwongen sparren met Trimergo-gebruikers

Parallelsessies
Parallelessie 1:
• Engineering & logistiek (koppeling PDM, groeiende stuklijsten + revisies, inkoop & logistieke afhandeling)
of
• Service (servicemeldingen, orders, de app en servicecontracten)

Parallelsessie 2:
• Planning (project-, bedrijfs- en afdelingsplanning)
of
• Finance (declaraties, ScanSys factuurscanning, Intercompany, overige finance tips & tricks)

Locatie
Ottevanger Milling Engineers
Moerkapelse Zijde 32
2751 DL Moerkapelle

Over Ottevanger
Ottevanger Milling Engineers ontwerpt en produceert apparatuur en complete installaties voor de graan verwerkende en mengvoederindustrie. Voedselproducenten over de hele wereld gebruiken deze installaties om voedsel voor mensen en dieren te produceren. Kijk voor meer informatie op www.ottevanger.com.

Datum
Woensdag 13 juni, 10:00 – 16:45 uur

Kosten
Deelname aan deze verdiepingssessie is kosteloos.
Reserveer nu een plek!

Inschrijving
Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt. U kunt zich voor deze editie niet meer inschrijven.

Trimergo project ERP seminar op locatie

Ervaar de kracht van Trimergo in de praktijk! Bezoek ons project ERP seminar op locatie bij een van onze klanten. U ziet hier hoe onze project ERP software werkt. Daarnaast geven we het woord aan de klant.

Ontdek zelf of project ERP software een passende oplossing is voor uw bedrijf, hoe u kortere doorlooptijden, hogere projectmarges en meer winst realiseert. Deelname aan een seminar is kosteloos en vrijblijvend.  U hoort alles over de toegevoegde waarde van Trimergo voor de organisatie. Daarnaast kunt u de software natuurlijk in de praktijk aan het werk zien.

Project ERP software
Trimergo is specialist in ERP-systemen voor project gestuurde bedrijven. Met Trimergo ERP software integreert u onder meer de projectplanning, materiaalplanning, stuklijstbeheer, inkoop en CRM. Hierdoor ziet u op elk gewenst moment of u binnen uw budget blijft en deadlines haalt, zodat u tijdig kunt bijsturen.

Werken met Trimergo zorgt voor:

 • Volledige controle over de projectcyclus
 • Hogere efficiency
 • Kortere doorlooptijden
 • Betere projectmarges

Voor wie?
Dit seminar is bedoeld voor organisaties die meer inzicht willen in de mogelijkheden van ERP die specifiek gemaakt is voor projectmatig werkende bedrijven. U bent van harte welkom.

Kosten
Deelname aan het seminar is geheel kosteloos

Trimergo op Europort 2017

Van 7 tot en met 10 november ontmoet u Trimergo tijdens de 38e editie van Europort. Deze internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw wordt georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam. Het event heeft een sterke focus op special purpose schepen, inclusief offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en megajachten.

Met bijna 30.000 bezoekers uit 84 landen, meer dan 1000 exposanten uit ruim 40 landen en een recordaantal van 16 landenpaviljoens behoort Europort tot de top van toonaangevende maritieme beurzen in de wereld. De beurs is dan ook een ‘must’ voor iedereen die voorop wil blijven lopen in de internationale maritieme industrie.

Project ERP software

Trimergo maakt innovatieve ERP software die specifiek is ontwikkeld voor projectmatig werkende productiebedrijven. We hebben veel kennis van en ervaring in zowel de maritieme industrie als de offshore sector, twee branches die bij uitstek project gestuurd zijn. Vele nationale en internationale werven en toeleveranciers sturen dan ook succesvol hun bedrijfsprocessen aan met onze ERP software.

Europort: innovatie en specialisatie

Het evenement in Rotterdam ziet technologische innovatie als het belangrijkste instrument om te kunnen concurreren in de internationale maritieme markt: “Onderscheidend vermogen is cruciaal om de uitdagingen van vandaag en morgen de hand te bieden. Europort richt de focus op kansen binnen gespecialiseerde niche sectoren, vooral waar het gaat om complexe ‘special purpose’ schepen.”

Het beursprogramma omvat de sectoren marine, zeevaart, offshore, binnenvaart, baggerij, visserij en de mega jachtbouw. Het evenement vindt plaats in Ahoy.

Verdiepingssessie Nieuwe Software

Verdiepingssessie nieuwe softwareTijdens het Trimergo Super Pack Event presenteerden we de nieuwe softwaremogelijkheden met Trimergo T2. Op 2 november geven we in Apeldoorn opnieuw een demonstratie met aanvullende, informele vraag & antwoordsessies. Zo kunnen we u op een laagdrempelige wijze helpen met bepalen of de nieuwe software uw organisatie verder helpt, efficiënter en winstgevender maakt.

 

PROGRAMMA VERDIEPINGSSESSIE

09.00 T2 Analytics | eenvoudig management informatie genereren
11.00 Shopfloor Control | urenregistratie op de werkvloer
13.00 Mobile | service, sales, tijdregistratie en declaraties op uw mobile device
14.30 T2 Invoice Scanning | automatische factuurverwerking met Scan Sys
15.45 Modest Stock IT | beheersing materiaalverbruik

Scan Sys ModestTijdens deze informele dag zijn onze partners Scan Sys (voor factuurscanning) en Modest (voor materiaal- en tijdregistratie) aanwezig. U kunt zo rustig met ze sparren over uw vragen.

Wilt u niet alle sessies volgen? Er is ruimte en Wi-Fi beschikbaar, zodat u tussendoor kunt werken.

 

 

 

PRAKTISCHE DETAILS

 • Wanneer: donderdag 2 november
 • Voor wie: voor bestaande Trimergo-klanten (management-niveau) die zich verder willen verdiepen in deze oplossingen. Er is plaats voor maximaal 25 personen.
 • Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden
 • Locatie: Trimergo hoofdkantoor in Apeldoorn
 • Aanmelden: u kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Geeft u hieronder aan welke onderwerpen uw interesse hebben en ook of u gebruik wilt maken van de gratis lunch.


Het maximum aantal deelnemers voor deze sessie is bereikt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden.

 

Ontmoet Trimergo tijdens Offshore Energy 2017

U ontmoet Trimergo op woensdag 11 oktober 2017 tijdens de tiende editie van Offshore Energy. Dit evenement vindt plaats in de Amsterdam RAI. Offshore Energy richt zich op de internationale offshore, olie & gas- en energiemarkt. De beurs wordt gecombineerd met een conferentieprogramma over de laatste ontwikkelingen en kansen in de offshore.


PROJECTMATIG PRODUCEREN

Trimergo exposeert op deze beurs omdat zij ERP software ontwerpt en implementeert voor bedrijven met een projectmatig bedrijfsproces. De Offshore en Energy-branche is bij uitstek een project gestuurde branche te noemen. Meestal gaat het hierbij om een beperkt aantal, maar omvangrijke projecten per jaar met een flinke waaier aan internationale toeleveranciers/co-makers. Deze complexe projecten vragen om bedrijfsbrede software die dit proces ondersteunt.

We kijken er naar uit om u daar te ontmoeten en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van project ERP software voor uw bedrijf.

Trimergo Super Pack Event 2017

Heeft u zich al aangemeld voor het Trimergo Super Pack Event te Apeldoorn? We starten ons klantevent begin van de middag met een smakelijke lunch. Zodoende heeft u een goede bodem voor het bekijken van nieuwe functionaliteiten die dit najaar beschikbaar komen in de Trimergo software.

Verder houden we goede tradities in ere: tijdens de stemronde mag u meebepalen welke nieuwe functionaliteiten onze engineers komend jaar gaan bouwen! Daarnaast praten we u bij over alle ontwikkelingen bij Trimergo.

Parallelsessies
Naast de plenaire sessie zijn er twee parallelsessies. Weten wat specifiek interessant is voor úw vakgebied? Kies de sessie die bij u past! U kunt uw keuze in het aanmeldformulier opgeven.

Parallelsessie Finance & Control
Meer inzicht in de financiële voortgang van uw organisatie en meer zicht op de marges van de projecten? Ontdek welke essentiële stuurinformatie u uit Trimergo haalt tijdens de speciale parallelsessie Finance & Control.

Parallelsessie Engineering & Production
De continue afstemming tussen engineering, planning en productie blijft een uitdaging voor elk projectgestuurd bedrijf. Met actuele informatie en complete, integrale aansturing krijgt u nog meer grip op uw projecten. Deze parallelsessie laat zien hoe!

We zien u graag op 5 oktober in Apeldoorn! U kunt zich hieronder opgeven.*

Waar & Wanneer?

Datum: 
Donderdagmiddag 5 oktober 2017
Programma:
Het programma duurt van 11.45 uur – 17.30 uur 
Locatie:

De St@art, Apeldoorn

* Deelname voor drie personen per organisatie is kosteloos bij een geldig onderhoudscontract. Programma onder voorbehoud.

Trimergo op Business Software Event 2017

Op woensdag 28 september is Trimergo aanwezig op het Business Software Event in Barneveld. Het thema dit jaar is ‘Business Software voor de maakindustrie – uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht’.

Bedrijven uit de maakindustrie en handel moeten optimaal presteren om groei en kwaliteit te bereiken. Maar hoe zorg je nu bijvoorbeeld voor kortere doorlooptijden en betere samenwerking met meerdere partijen? Slimme business software biedt daarin uitkomst.

Uitdagingen maakindustrie

Het Business Software Event biedt oplossingen om direct aan de slag te gaan met de uitdagingen binnen de maakindustrie. Vragen die aan bod komen zijn onder andere:

• Hoe bereid ik mijn bedrijf voor op de toekomst?
• Op welke manier kan ik mijn softwaretools beter inzetten om te zorgen voor kostenreductie, groei en kwaliteit?
• Wat zijn de trends en ontwikkelingen en hoe vertaal ik deze naar de praktijk?
• Hoe krijg ik meer grip op onze interne processen?
• Hoe kan ik mijn processen beter laten aansluiten op die van mijn toeleveranciers en/of klanten?

Project ERP software

Trimergo ontwikkelt ERP-software voor projectmatig werkende productiebedrijven. Onze aanwezigheid op dit event is dan ook niet meer dan logisch. Met onze software houdt u namelijk controle over de projectcyclus, verkort u doorlooptijden, werkt u efficiënter en behaalt u betere projectmarges. Lees meer over al onze oplossingen.

Het Business Software Event vindt plaats op woensdag 28 september tussen 10:00 en 17:00 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. U vindt ons in stand 74.

Wilt u meer informatie? Bezoek dan de website van het Business Software Event.

Trimergo aanwezig op Nor-Shipping 2017 in Oslo

Ook in 2017 staat Trimergo met een stand op Nor-Shipping, de grootste maritieme vakbeurs van Noorwegen. Tijdens dit event, van 30 mei t/m 2 juni in Oslo, komen alle grote spelers uit de internationale maritieme industrie samen.

Tijdens de beurs is er veel ruimte voor conferenties en tentoonstellingen. En natuurlijk is het de plek om het netwerk te vergroten. Diverse Nederlandse bedrijven reizen iedere keer weer af naar Oslo voor Nor-Shipping.

Project ERP software
Trimergo is aanwezig in Oslo omdat de ERP software die wij ontwikkelen en implementeren specifiek gericht is op bedrijven met een projectmatig bedrijfsproces en de maritieme sector is bij uitstek een project gestuurde branche te noemen. We kijken er naar uit om u daar te ontmoeten. U kunt ons vinden in stand D06-70, die we delen met onze Noorse partner Engineering Systems.

BrainTraining T2 Mobile en T2 Analytics

Tijdens deze BrainTraining leert u meer over T2 mobile en T2 Analytics.  Uiteraard is het mogelijk deel te nemen aan de individuele trainingen T2 Mobile of T2 analytics 

 

T2 Mobile CRM

T2 Mobile CRM is het mobiele verlengstuk van de module T2 Sales & Proposal Management. Met deze module kunnen verkooptrajecten vanaf het eerste contact tot en met opdracht worden vastgelegd, inclusief contactmanagement en offertebeheer. De T2 Mobile CRM app geeft medewerkers mobiel toegang tot alle relatie- en salesinformatie die zij onderweg, waar ook ter wereld, nodig hebben. Ideaal voor sales medewerkers, accountmanagers en directie.

De introductie T2 mobile CRM wordt gegeven op:

 • 7 december 2016

Deelname aan deze kennissessie is geheel kosteloos

 

T2 Mobile Field Service

T2 Mobile Field Service is het mobiele verlengstuk van de module T2 Service Management voor service engineers. Deze app geeft de medewerkers ‘in het veld’ toegang tot alle benodigde informatie voor het verrichten van servicewerkzaamheden op locatie, on- én offline.

De introductie T2 Mobile Field Service wordt gegeven op:

 • 7 december 2016

Deelname aan deze kennissessie is geheel kosteloos

 

T2 Analytics

De module T2 Analytics maakt business intelligence (BI) bereikbaar voor Trimergo-managers. Bij dagelijks gebruik van Trimergo T2 worden veel gegevens verzameld om de operationele processen aan te sturen. Deze gegevens bevatten een schat aan managementinformatie. De kunst is om deze data eenvoudig te kunnen ontsluiten, zonder database- of programmeerkennis. En vervolgens de informatie in heldere tabellen en grafieken te tonen.

De introductie T2 Analytics wordt gegeven op:

 • 7 december 2016

Deelname aan deze kennissessie is geheel kosteloos

Meld u aan voor deze BrainTraining