Het klantevent voor IT toegespitst op uw Business

Technologie verandert in een razend tempo. Digitale transformatie, Connectiviteit en Business Intelligence zijn daarbij belangrijke onderwerpen. Maar hoe integreert u IT met uw dagelijkse werkzaamheden?

Woensdag 22 mei 2019 organiseren wij voor onze klanten Trimergo On Stage 2019 – dé kennisbron voor alle ins en outs rondom IT voor uw business. Externe sprekers, partners en specialisten binnen Trimergo introduceren trends en ontwikkelingen toegespitst op uw organisatie.

Optimalisatie van processen gaat verder dan uw eigen werkwijze
Het thema ‘efficiënter samenwerken binnen de keten’ staat dit jaar centraal tijdens Trimergo On Stage. Inspirerende sessies die ingaan op de automatisering van de toekomst – het ondersteunen van gezamenlijke bedrijfsprocessen van maakbedrijven in de rol van leverancier en afnemer. Daarnaast bieden wij u handvatten om uw eigen bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Om het programma zo goed mogelijk op uw interesses aan te laten sluiten kunt u bij het aanmelden aangeven welke kennissessies u bij wilt wonen. Ontdek hoe u kan sturen op data, processen op de productievloer kan optimaliseren, uw financiële inzicht in projecten verder verbetert of andere IT toepassingen kunt integreren met uw werkzaamheden. Bekijk hier het volledige programma.

Waar u moet zijn 22 mei 2019?
Dit jaar vindt het event plaats op congreslocatie Veerkracht in Klarenbeek. Gelegen op de Veluwe wordt de locatie gekenmerkt door het weidse uitzicht over de landerijen. Veerkracht is een prachtige, inspirerende en duurzame locatie van Green DNA.

 

 

Datum en locatie
22 mei 2019 van 10uur tot 17uur
Congreslocatie Veerkracht
Oudhuizerstraat 31
7382 BS Klarenbeek