Ontdek hoe Colubris Cleantech ondersteund wordt door software

— Bij Colubris en Trimergo wachten we even af hoe de situatie rondom het Corona virus zicht ontwikkelt. Zodra er meer duidelijkheid is zullen we een nieuwe datum voor het seminar bekend maken. Als u zich nu al opgeeft, uiteraard zonder enige verplichting, zullen we u op de hoogte houden van de wijzigingen. —

Binnen de projectgestuurde maakindustrie zijn bedrijven actief die op basis van klantspecificaties gaan ontwerpen, inkopen, produceren en/of uitbesteden om aansluitend het product op eigen locatie of dat van de klant te assembleren en inbedrijf te stellen. Een complex proces waarbij de continue afstemming tussen engineering, projectplanning, inkoop en capaciteit een zware uitdaging is voor elk bedrijf.

Colubris Cleantech is een gevestigde naam in de maakindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in wastewater, waste recycling en bioresource oplossingen. Van engineering tot ontwikkeling en van productie tot inbedrijfstelling, bij Colubris Cleantech is men gericht om klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Een zeer projectmatig bedrijfsproces waarbij het adequaat reageren op wijzigingen in klantspecificaties, logistiek en planning bepalend is voor het projectresultaat.


 

Integrale aansturing van projectprocessen is essentieel om te grip te houden op projecten, daarbij heeft het een zeer positief effect op leverbetrouwbaarheid, projectmarges, bezettingsgraden en overhead. Trimergo ondersteunt projectgestuurde organisaties hierbij.

Op 26 mei 2020 opent Colubris Cleantech haar deuren voor bedrijven met vergelijkbare bedrijfsprocessen en uitdagingen. Deze dag zal Colurbis Cleantech samen met Trimergo meer inzicht geven in hoe software bijdraagt aan de beheersbaarheid van een dynamisch projectgestuurd bedrijfsproces en hoe je tot de juiste softwarekeuze komt.

Ervaringen uit de praktijk
Tijdens dit seminar presenteert Colubris Cleantech hun visie op software als belangrijke schakel voor het uitvoeren van en grip houden op ontwikkeling en productie én vertellen zij over het (voor)traject om de juiste softwareomgeving te selecteren en implementeren.

Rondleiding bij Colubris Cleantech
Naast een presentatie en het delen van ervaringen zal Colubris Cleantech een rondleiding verzorgen op locatie. Kortom, een mooie gelegenheid om inzicht te krijgen hoe software Colubris Cleantech versterkt bij het ontwerpen en produceren van klantspecifieke oplossingen.

Trimergo Project ERP
De continue afstemming tussen engineeringprojectplanning, inkoop, productie en capaciteit is een stevige uitdaging voor elk project gedreven productiebedrijf. Traditionele ERP-systemen volgen het logistieke proces en sluiten onvoldoende aan op projectgestuurd produceren. Trimergo is juist speciaal ontwikkeld voor deze manier van werken.

Werken met Trimergo zorgt voor:

  • Volledige controle over de projectmatige productiecyclus
  • Hogere efficiency
  • Kortere doorlooptijden
  • Betere projectmarges

Ontdek zelf de voordelen die Colubris Cleantech ervaart door gebruik te maken van project ERP-software en of deze software een passende oplossing is voor uw bedrijf. Deelname aan het seminar is kosteloos en vrijblijvendEerst meer weten over Trimergo ERP, bekijk dan de korte introductiefilm over projectplanning in Trimergo

Datum: Dinsdag 26 mei 2020
Tijd: 13:00 – 16:45
Locatie: Stevinstraat 11 – 15, Winterswijk