Ontdek hoe u doorlooptijden verkort en projectmarges verbetert

Binnen de projectgestuurde maakindustrie zijn bedrijven actief die op basis van klantspecificaties gaan ontwerpen, inkopen, produceren en/of uitbesteden om aansluitend het product op eigen locatie of dat van de klant te assembleren en inbedrijf te stellen. Een complex proces waarbij de continue afstemming tussen engineering, projectplanning, inkoop en capaciteit een zware uitdaging is voor elk bedrijf.

Verhoef Access Technology is een gevestigde naam in de maritieme industrie en on & offshore industrie. Het bedrijf is marktleider op het gebied van aluminium vrijevalboten en gangway systems (kadetoegangsinstallaties om bijvoorbeeld van en aan boord van gas- en olietankers te komen). Van engineering tot ontwikkeling en van productie tot testen, bij Verhoef doet men alles zelf. Een zeer projectmatig bedrijfsproces waarbij het adequaat reageren op wijzigingen in klantspecificaties, logistiek en planning bepalend is voor het projectresultaat.

Integrale aansturing van projectprocessen is essentieel om te grip te houden op projecten, daarbij heeft het een zeer positief effect op leverbetrouwbaarheid, projectmarges, bezettingsgraden en overhead. Trimergo ondersteunt projectgestuurde organisaties hierbij.

Op 19 november 2019 opent Verhoef Access Technology haar deuren voor bedrijven met vergelijkbare bedrijfsprocessen en uitdagingen. Deze dag zal Verhoef samen met Trimergo meer inzicht geven in hoe software bijdraagt aan de beheersbaarheid van een dynamisch projectgestuurd bedrijfsproces en hoe je tot de juist softwarekeuze komt.

Ervaringen uit de praktijk
Tijdens dit seminar presenteert Verhoef hun visie op software als belangrijke schakel voor het uitvoeren van en grip houden op ontwikkeling en productie én vertellen zij over het (voor)traject om de juiste softwareomgeving te selecteren en implementeren.

Rondleiding bij Verhoef Access Technology
Naast een presentatie en het delen van ervaringen zal Verhoef een rondleiding verzorgen op locatie. Kortom, een mooie gelegenheid om inzicht te krijgen hoe software Verhoef versterkt bij het ontwerpen en produceren van maatwerkoplossingen.

Trimergo Project ERP
De continue afstemming tussen engineeringprojectplanning, inkoop, productie en capaciteit is een stevige uitdaging voor elk project gedreven productiebedrijf. Traditionele ERP-systemen volgen het logistieke proces en sluiten onvoldoende aan op projectgestuurd produceren. Trimergo is juist speciaal ontwikkeld voor deze manier van werken.

Werken met Trimergo zorgt voor:

  • Volledige controle over de projectmatige productiecyclus
  • Hogere efficiency
  • Kortere doorlooptijden
  • Betere projectmarges

Ontdek zelf de voordelen die Verhoef ervaart door gebruik te maken van project ERP-software en of deze software een passende oplossing is voor uw bedrijf. Deelname aan het seminar is kosteloos en vrijblijvendEerst meer weten over Trimergo ERP, bekijk dan de korte introductiefilm over projectplanning in Trimergo

Datum: Dinsdag 19 November 2019
Tijd: 13:00 – 16:45
Locatie: Molenweg 125, Aalsmeerderbrug