Trimergo project ERP seminar op locatie

Ervaar de kracht van Trimergo in de praktijk! Bezoek op ons project ERP seminar op donderdag 18 april bij TTA in Bleskensgraaf. U ziet hier hoe onze project ERP software werkt. Daarnaast geven we het woord aan de klant.

Ontdek zelf of project ERP software een passende oplossing is voor uw bedrijf, hoe u kortere doorlooptijden, hogere projectmarges en meer winst realiseert. Deelname aan een seminar is kosteloos en vrijblijvend.  U hoort alles over de toegevoegde waarde van Trimergo voor de organisatie. Daarnaast kunt u de software natuurlijk in de praktijk aan het werk zien.

Project ERP software
Trimergo is specialist in ERP-systemen voor project gestuurde bedrijven. Met Trimergo ERP software integreert u onder meer de projectplanning, materiaalplanning, stuklijstbeheer, inkoop en CRM. Hierdoor ziet u op elk gewenst moment of u binnen uw budget blijft en deadlines haalt, zodat u tijdig kunt bijsturen.

Werken met Trimergo zorgt voor:

  • Volledige controle over de projectcyclus
  • Hogere efficiency
  • Kortere doorlooptijden
  • Betere projectmarges

Voor wie?
Dit seminar is bedoeld voor organisaties die meer inzicht willen in de mogelijkheden van ERP die specifiek gemaakt is voor projectmatig werkende bedrijven. U bent van harte welkom.

Over TTA
Tuinbouw Technisch Atelier (TTA) is een speciaal machinebouwer gericht op de tuinbouw. Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen verzorgt TTA het hele traject: engineering, productie, installatie en onderhoud/service. Het bedrijf heeft een ijzersterke internationale reputatie opgebouwd en voorziet in een zeer uiteenlopend aanbod van materialen en machines. TTA werkt al enige jaren tevreden met de project ERP van Trimergo.

Datum
Donderdag 18 april 2019

Locatie
Van Beukelaarweg 45
2971 VL Bleskensgraaf

Kosten
Deelname aan het seminar is geheel kosteloos.