Trimergo project ERP seminar op locatie

Meer grip houden op uw projectcyclus? We nodigen u graag uit voor het seminar ‘ERP voor projectgestuurde productiebedrijven’ op dinsdag 8 oktober te Kampen. Kom alles te weten over wat de ERP-software van Trimergo voor uw bedrijfsprocessen kan betekenen en ontdek hoe speciaal machinebouwer Tembo TDC kortere doorlooptijden en een hogere efficiency behaalt met de Trimergo ERP-software.

Continue afstemming tussen engineering, projectplanning, inkoop en capaciteit is een stevige uitdaging voor elk projectgestuurd bedrijf. Zo ook voor Tembo TDC. De speciaal machinebouwer koos na een uitgebreid selectietraject voor de project ERP van Trimergo. Waar liep het bedrijf tegenaan tijdens de ERP-selectie? Hoe verliep de implementatie? En, hoe werkt het machinebedrijf nu met ERP?

Ontdek ervaringen uit de praktijk
Tijdens het seminar komen bovenstaande vragen en de verschillende voordelen van het werken met de project ERP van Trimergo uitgebreid aan bod. Daarnaast krijgt u tijdens een rondleiding de mogelijkheid zelf de ERP-software van Trimergo in praktijk te ervaren en te zien hoe het speciaal machinebedrijf uit Kampen volledige controle behoudt over de projectcyclus, een hogere efficiency behaalt en kortere doorlooptijden realiseert.

Is uw projectgestuurde bedrijf toe aan de volgende stap?
Schrijf u dan geheel vrijblijvend in voor het seminar via het inschrijfformulier in de sidebar. Nu alvast meer weten over onze ERP-software? Download dan de brochure of neem contact op met één van onze specialisten via +31 (0)55 577 73 71 of project-erp@trimergo.com. Graag tot ziens in Kampen!

Datum: Dinsdag 8 Oktober 2019
Tijd: 13:00 – 16:45
Locatie: Constructieweg 45, Kampen