Trimergo project ERP seminar op locatie

Ervaar de kracht van Trimergo in de praktijk! Bezoek op donderdagmiddag 4 oktober ons project ERP seminar op locatie bij Radine in Barneveld. U ziet hier hoe onze project ERP software werkt. Daarnaast geven we het woord aan de klant.

Ontdek zelf of project ERP software een passende oplossing is voor uw bedrijf, hoe u kortere doorlooptijden, hogere projectmarges en meer winst realiseert. Deelname aan een seminar is kosteloos en vrijblijvend.  U hoort alles over de toegevoegde waarde van Trimergo voor de organisatie. Daarnaast kunt u de software natuurlijk in de praktijk aan het werk zien.

Project ERP software
Trimergo is specialist in ERP-systemen voor project gestuurde bedrijven. Met Trimergo ERP software integreert u onder meer de projectplanning, materiaalplanning, stuklijstbeheer, inkoop en CRM. Hierdoor ziet u op elk gewenst moment of u binnen uw budget blijft en deadlines haalt, zodat u tijdig kunt bijsturen.

Werken met Trimergo zorgt voor:

  • Volledige controle over de projectcyclus
  • Hogere efficiency
  • Kortere doorlooptijden
  • Betere projectmarges

Voor wie?
Dit seminar is bedoeld voor organisaties die meer inzicht willen in de mogelijkheden van ERP die specifiek gemaakt is voor projectmatig werkende bedrijven. U bent van harte welkom.

Datum
Donderdagmiddag 4 oktober 2018

Locatie
Radine B.V.
Energieweg 15
3771 NA Barneveld

Programma
13.00 uur Ontvangst
13.15 uur Introductie Projectmatig ERP
13.45 uur Customer Case Radine + rondleiding
15.15 uur Demonstratie Trimergo
16.45 uur Afsluitende borrel

Over Radine
Radine is een specialist in het ontwerpen en bouwen van trilvullers. Efficiënte systemen voor de aanvoer en positionering van onderdelen. Deze trilvullers worden (al dan niet in samenwerking met machinebouwers) in complete productieoplossingen geïntegreerd: een machine c.q. productiestraat die de aangevoerde componenten ultrasoon last, soldeert, lijmt, laserlast, schroeft, klikt of klinkt. Kortom, in de machines integreert Radine pick & place systemen, camera’s, testapparatuur, spuitgietmachines, verpakkingsoplossingen en andere technologieën.
http://www.radine.nl/

Kosten
Deelname aan het seminar is geheel kosteloos