Trimergo op Europort 2019

Van 5 tot en met 8 november ontmoet u Trimergo tijdens de 39e editie van Europort. Deze internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw wordt georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam. Het event heeft een sterke focus op special purpose schepen, inclusief offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en megajachten.

Met bijna 30.000 bezoekers uit 84 landen, meer dan 1000 exposanten uit ruim 40 landen en een recordaantal van 16 landenpaviljoens behoort Europort tot de top van toonaangevende maritieme beurzen in de wereld. De beurs is dan ook een ‘must’ voor iedereen die voorop wil blijven lopen in de internationale maritieme industrie.

Project ERP software

Trimergo maakt innovatieve ERP software die specifiek is ontwikkeld voor projectmatig werkende productiebedrijven. We hebben veel kennis van en ervaring in zowel de maritieme industrie als de offshore sector, twee branches die bij uitstek project gestuurd zijn. Vele nationale en internationale werven en toeleveranciers sturen dan ook succesvol hun bedrijfsprocessen aan met onze ERP software.

Europort: innovatie en specialisatie

Het evenement in Rotterdam ziet technologische innovatie als het belangrijkste instrument om te kunnen concurreren in de internationale maritieme markt: “Onderscheidend vermogen is cruciaal om de uitdagingen van vandaag en morgen de hand te bieden. Europort richt de focus op kansen binnen gespecialiseerde niche sectoren, vooral waar het gaat om complexe ‘special purpose’ schepen.”

Het beursprogramma omvat de sectoren marine, zeevaart, offshore, binnenvaart, baggerij, visserij en de mega jachtbouw. Het evenement vindt plaats in Ahoy.