Trimergo op Maritiem Innovatie Platform 2019

Trimergo zal op dinsdag 24 september als sponsor aanwezig zijn op het Maritiem Innovatie Platform 2019 in het Deltahotel in Vlaardingen. Het Maritiem Innovatie Platform is hét netwerkevent gericht op innovatie en samenwerking in de maritieme industrie. 

Innoveren is van essentieel belang voor een sector die continue in beweging is. Niet alleen op technologisch en productieniveau, maar ook op het gebied van investeren, samenwerken en opleiden. Diverse toonaangevende maritieme stakeholders gaan daarom op 24 september tijdens het Maritiem Innovatie Platform in op de meest recente en innovatieve ontwikkelingen in de maritieme sector.

Een ijzersterk podium en ruime netwerkmogelijkheden

Dit evenement biedt u, naast een ijzersterk podium, ruime netwerkmogelijkheden waarbij u onder het genot van een hapje en een drankje uw netwerk kunt ontmoeten en uitbreiden! Tijdens het Maritiem Innovatie Platform 2019 worden ca. 100 (technische) directeuren en managers uit de maritieme branche verwacht. Bent u benieuwd naar de thema’s, welke sprekers u zult horen en hoe deze dag eruit ziet? Bekijk dan nu het programma op deze pagina.

Project ERP software

Trimergo maakt innovatieve ERP software die specifiek is ontwikkeld voor projectmatig werkende productiebedrijven. We hebben veel kennis van en ervaring in zowel de maritieme industrie als de offshore sector, twee branches die bij uitstek project gestuurd zijn. Vele nationale en internationale werven en toeleveranciers sturen dan ook succesvol hun bedrijfsprocessen aan met onze ERP software. Tijdens het Maritiem Platform 2019 nodigen wij u van harte uit om eens kennis te maken en te sparren over wat onze ERP-software voor uw organisatie kan betekenen. Wilt u zich inschrijven? Dat kan via onderstaande button. Graag tot ziens op dinsdag 24 september in Vlaardingen!

Inschrijven