Trimergo najaarsactie: tijdelijk hoge korting op onze modules

Dit is hét moment om nieuwe Trimergo-modules aan te schaffen. In de maanden november en december geven we namelijk 15% korting op factuurscanning via ScanSys en maar liefst 20% korting op alle Trimergo tijdregistratie-software!

Goed registreren begint natuurlijk met goed inplannen. Wanneer de uren van werknemers juist en tijdig geregistreerd worden, geeft dat grip op uw projectbudget. Zo voorkomt u dat uren ongemerkt ‘weglekken’ en kunnen gemaakte uren beter doorbelast worden. Tijdens onze najaarsactie geven we tijdelijk 20% korting op de volgende tijdregistratiemodules:

T2 Personal Timesheet – tijdregistratie op kantoor
Met de module T2 Personal Timesheet kan de werknemer zelf zijn uren op projecten boeken, zonder dat er een volledige T2 licentie nodig is.
? Download product sheet

T2 Shopfloor Control – start-stop-tijdregistratie in de productie
T2 Shopfloor Control is weten wat er op dit moment op de werkvloer gebeurt. Welke las-, boor-, montage- of zaagtaken worden nu uitgevoerd? Blijven deze uren binnen budget? Dus met start-stop zeer nauwkeurig en real-time bewerkingen in de productie registreren.
?Download product sheet

T2 Mobile Time & Expenses app – onderweg declareren en uren boeken
T2 Mobile Time & Expenses is een app voor het boeken van uren en declareren wanneer sales mensen of installateurs buiten de deur werken – ook als zij offline zijn.
? Download product sheet

T2 Department Planning – tijdplanning maken op persoonsniveau
Met T2 Department Planning is het mogelijk een nauwkeurige tijdplanning op persoonsniveau te maken.
? Download product sheet

Daarnaast bieden wij samen met onze partner ScanSys 15% korting aan op de software voor automatische factuurverwerking.

Let op: dit is een tijdelijke actie die loopt van 1 november tot en met eind december. Vanaf 1 januari 2019 gelden de reguliere prijzen weer.

Aanmelden voor de demonstratie of direct een offerte aanvragen: