Succesvol ERP seminar in Nieuwegein

Het Trimergo Project ERP seminar gistermiddag in Nieuwegein, was een succes. Ruim 10 bedrijven uit Nederland en België waren te gast bij Trimergo-klant Rohaco Engineering om in de praktijk kennis te maken met de kracht van onze innovatieve project ERP software.

Tijdens de presentatie van Trimergo kregen de aanwezigen een goed beeld van de mogelijkheden van de software. Vervolgens onderbouwde Rohaco Engineering dit met behulp van specifieke praktijkvoorbeelden. Natuurlijk was er ruimte voor inhoudelijke vragen wat een interessante en interactieve sessie opleverde.

We danken hierbij alle aanwezigen voor hun interesse en natuurlijk ook Rohaco Engineering voor hun gastvrijheid. Werkt u zelf ook projectmatig en worstelt u met o.a. doorlooptijden en capaciteitsplanning? Bezoek dan kosteloos en vrijblijvend een volgend seminar, wij organiseren er meerdere per jaar. Als u zich nu alvast aanmeldt, houden wij u op de hoogte wat betreft nieuwe data.

Jan Snoey, manager planning & logistics bij Verhoef Access Technology bezocht in 2011 een Project ERP seminar om kennis te maken met Trimergo: “We zijn er destijds als een blok gevallen voor het pakket. Waarom? Het is project georiënteerd en de capaciteitsplanning in het pakket is uitstekend.”