ERP-Software voor het ontwerpen en vervaardigen van modulaire machines

TDC (dochteronderneming Tembo) te kampen ontwikkelt en vervaardigt modulaire machines op basis van specifieke klantwensen. Projectmatige productie op klantspecificatie is één van de meest complexe productieprocessen binnen de maakindustrie. Benieuwd hoe Tembo TDC omgaat met alle uitdagingen rondom het ontwerpen en produceren van modulaire machines en het leveren van maatwerk. Graag nodigen wij u uit bij onze klant TDC in Kampen.

Op 8 oktober 2019 opent TDC haar deuren voor productiebedrijven in de maakindustrie met vergelijkbare bedrijfsprocessen en uitdagingen. Deze dag zal Tembo TDC samen met Trimergo meer inzicht geven in hoe software bijdraagt aan de beheersbaarheid van een dynamisch projectgestuurd bedrijfsproces en hoe je tot de juist softwarekeuze komt.

Ervaringen uit de praktijk
Tijdens dit seminar presenteert TDC hun visie op software als belangrijke schakel voor het uitvoeren van en grip houden op ontwikkeling en productie én vertellen zij over het (voor)traject om de juiste softwareomgeving te selecteren en implementeren.

Rondleiding bij TDC
Naast een presentatie en het delen van ervaringen zal TDC een rondleiding verzorgen op locatie. Kortom, een mooie gelegenheid om inzicht te krijgen hoe software Tembo TDC versterkt bij het ontwerpen en produceren van modulaire machines en maatwerkoplossingen.

Trimergo Project ERP
De continue afstemming tussen engineering, projectplanning, inkoop, productie en capaciteit is een stevige uitdaging voor elk project gedreven productiebedrijf. Traditionele ERP-systemen volgen het logistieke proces en sluiten onvoldoende aan op projectgestuurd produceren. Trimergo is juist speciaal ontwikkeld voor deze manier van werken.

Werken met Trimergo zorgt voor:

  • Volledige controle over de projectmatige productiecyclus
  • Hogere efficiency
  • Kortere doorlooptijden
  • Betere projectmarges

Ontdek zelf de voordelen die TDC ervaart door gebruik te maken van Trimergo project ERP-software en of deze software een passende oplossing is voor uw bedrijf. Deelname aan het seminar is kosteloos en vrijblijvend. Eerst meer weten over Trimergo ERP, bekijk dan de korte introductiefilm over projectplanning in Trimergo

Datum: Dinsdag 8 Oktober 2019
Tijd: 13:00 – 16:45
Locatie: Constructieweg 45, Kampen