Trimergo zet voet aan de grond in Ierland

Ook een Iers productiebedrijf heeft gekozen voor de project ERP software van Trimergo als aansturing van de verschillende bedrijfsprocessen.

Het bedrijf is een echte Engineer-to-Order machinebouwer en past dus perfect bij Trimergo. Men ontwikkelt en bouwt onder andere testapparatuur, vulmachines en apparatuur voor gebruik in de medische industrie. Ze leveren deze hoogwaardige producten aan klanten wereldwijd.

Project ERP software

Onze nieuwe Ierse klant wilde meer inzicht in capaciteit, voorraad, marges en voortgang van projecten. De huidige systemen bleken te beperkt voor het verkrijgen van goede controle en inzichten. Het bedrijf wil dit met behulp van de project ERP software van Trimergo oplossen en daarmee op het gebied van project management efficiënter gaan werken.

Projectgedreven

Het Ierse productiebedrijf heeft twee jaar gezocht naar de beste oplossing. Uiteindelijk bleek het projectgedreven karakter van Trimergo toch het beste te passen bij de machinebouwer. Wilt u weten welke bedrijven voor Trimergo ERP Software hebben gekozen? Neem gerust contact met ons op. Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden van onze project ERP software voor uw bedrijf, bekijk dan hier de mogelijkheden.