Kennissessie verbeterde ETO door verdere standaardisatie

Kom op woensdag 19 september naar onze Kennissessie in Apeldoorn en ontdek hoe u als organisatie klantspecifiek kunt zijn, maar toch kunt versnellen in ontwerp en levering. Er zijn deze dag onder andere sessies van logistieke goeroe Hessel Visser en van PLM Xpert.

Als Engineer-to-Order (ETO) bedrijf wilt u uw klanten natuurlijk zo goed en snel mogelijk vanaf handtekening tot oplevering bedienen. Een van de uitdagingen hierbij is om uw drukke engineeringsafdeling zo optimaal mogelijk in te zetten en de veranderende klantvraag zo efficiënt mogelijk te verwerken.

Tijdens deze kennissessie praten we u bij over de laatste ontwikkelingen en de visie van Trimergo op de markt. Vanuit deze visie maken wij een vertaling naar hoe dit zich verhoudt tot onze software. We gaan uitgebreid in op het stuklijst revisiescherm.

PLM Xpert
Onze partner PLM Xpert laat zien hoe u meer grip krijgt op uw engineeringsproces, in een Use-case toont men hoe modularisatie in PRO.FILE vorm krijgt en uw artikelen en stuklijsten integraal beschikbaar zijn voor de gehele projectorganisatie.

Hessel Visser
Logistieke Goeroe & docent Nyenrode Business Universiteit Hessel Visser geeft tijdens een sessie zijn visie op het standaardisatieproces en de uitdagingen die hierbij spelen.

Ontdek waarom en hoe standaardisatie uw winstgevendheid als bedrijf kan vergroten.

Er is deze dag volop ruimte om ervaringen uit te wisselen met collega-gebruikers. U kunt de gehele dag bijwonen of een dagdeel.

Voor wie?
Deze Kennissessie is bedoeld voor Trimergo-gebruikers en met name interessant voor directie, manager operations, managers van engineering en werkvoorbereiding & de belangrijkste keyuser van engineering en/of werkvoorbereiding.

Aanmelden doet u op onze speciale Kennissessie-pagina. Daar vindt u ook het dagprogramma terug.