Klantendag: Trimergo On Stage

Trimergo organiseert op woensdag 22 mei een speciale dag voor alle klanten: Trimergo On Stage! Tijdens dit event presenteert Trimergo een uitgebreid programma waarin we u bijpraten over de vele interessante ontwikkelingen rondom de Trimergo-software, de organisatie en trends in de markt.

Naast de verschillende kennissessies staan ook onze partners voor u klaar om u te informeren over de laatste ontwikkelingen rondom hun diensten en producten. Trimergo On Stage wordt gehouden in Congreslocatie Veerkracht te Klarenbeek.

Een gevarieerd aanbod kennissessies

Tijdens Trimergo On Stage bieden we u een gevarieerd aanbod kennissessies omtrent het thema van die dag: ‘Samenwerken binnen de keten’. Tijdens deze sessies gaan verschillende specialisten in op onderwerpen als procesoptimalisatie, projectfinanciën en Business Intelligence. Verder wordt de dag afgetrapt door logistiek expert Hessel Visser, waarbij hij zijn visie geeft op ‘efficiënter samenwerken binnen de keten’.

Meer informatie en inschrijven

Meer weten over het dagprogramma, de inhoud van de kennissessies of wilt u zich inschrijven? Klik dan op onderstaande button!