Mavitec Groep kiest voor Trimergo T2

Mavitec werkt sinds 2012 met Trimergo B2 in combinatie met SAP. Het internationale bedrijf, gevestigd in Heerhugowaard, maakt complete systemen voor de verwerking van dierlijke bijproducten, mestverwerking en machines voor de voedsel recycling. Mavitec is gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en de installatie van systemen en machines die dit proces mogelijk maken.

Mavitec’s productielocatie in Gemlik, Turkije was al een tijdje op zoek naar een nieuw ERP systeem, daarom heeft de Mavitec Groep nu de switch gemaakt van B2 naar T2. De keuze is gevallen op Trimergo T2, omdat dit systeem in staat is gehele processen, sales (CRM), planning, productie, inkoop, voorraadbeheer, aftersales service en projectadministratie van meerdere divisies in verschillende landen, in één omgeving te verwerken.

ScanSys en Qlik Sense

Hierdoor verwacht Mavitec een efficiëntieslag te hebben gemaakt, doordat data van complete processen in één omgeving ingevoerd, bewerkt, beschikbaar en geanalyseerd kunnen worden. Tevens zal met de modernste tools ScanSys en Qlik Sense tijdsbesparing en informatiebehoefte kunnen worden ingevuld.

Project ERP

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze project ERP software voor uw bedrijf? Bekijk dan alle informatie omtrent onze oplossingen.