Geslaagde Testsessie Mobile in Apeldoorn

We kijken terug op een geslaagde testsessie Mobile op ons kantoor in Apeldoorn. Ruim 30 ERP-gebruikers van 14 bedrijven hebben samen met Trimergo-specialisten een hele dag uitvoerig onze nieuwe mobile apps getest.

Trimergo onthulde de nieuwe mogelijkheden voor de service app en lanceerde de versie voor Windows 10. Een van de belangrijkste features: de app kan zowel on- als offline gebruikt worden. Hiermee wordt het werken op locatie of onderweg nog makkelijker en verder gestroomlijnd. Zo kunnen gebruikers via de mobile app direct alle belangrijke informatie vastleggen, afbeeldingen maken & toevoegen, et cetera.

Voordelen service app
Enkele grote voordelen van de app? Werkbonnen inclusief handtekening kunnen direct gemaild en gereed gemeld worden. De servicecoördinator ziet vervolgens dat de klus gereed is en kan direct factureren. Bonnen raken niet meer kwijt en het hele proces gaat veel sneller dan via een papieren traject.

Goede sfeer
Senior consultant Henk-Jan ten Velde leidde de dag in Apeldoorn. Hij kijkt enthousiast terug op een succesvolle dag: “De sfeer onderling was uitstekend. Tijdens de evaluatieronde waren klanten dan ook positief te spreken over het verloop van de dag. Met dit soort testsessies betrekken we onze gebruikers zodat we er uiteindelijk samen voor zorgen dat onze apps een waardevolle toevoeging zijn voor de ondersteuning van de verschillende bedrijfsprocessen. Waar natuurlijk met plezier mee gewerkt wordt.”

Feedback van klanten
Vanzelfsprekend testen we onze software uitvoerig voordat deze uitgerold wordt. We betrekken onze klanten in dit proces. Logisch, want wie kan de software nou beter testen en beoordelen dan de eindgebruiker? Een test- en sparsessie levert altijd veel feedback op; klanten leren onderling van elkaar en wij kunnen met de waardevolle input van zo’n dag weer gericht verder ontwikkelen om Trimergo nog beter te maken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze service apps? Een vrijblijvende demo of offerte aanvragen. Of bent u Trimergo ERP-gebruiker en wilt u ook eens mee testen op kantoor in Apeldoorn? Neem dan contact op met onze afdeling account management.

* De vernieuwde apps zijn beschikbaar vanaf Trimergo versie T2H SP5. Onze service apps zijn momenteel beschikbaar voor Android en Windows 10. iOS volgt dit najaar.