Nog beter aan de slag met Trimergo T2

Trimergo biedt verschillende trainingen aan waardoor u nog beter aan de slag kunt met de T2 software. Na het volgen van deze trainingen bent u in staat om zelfstandig aan de gang te gaan en de software verder naar eigen wens in te richten. Deze maand organiseert Trimergo vier trainingen die u kunt volgen. Lees er hieronder meer over en schrijf u in!

Basisopleiding Trimergo

Gaat u voor het eerst met Trimergo ERP werken, bijvoorbeeld omdat u nieuw in dienst bent of uw organisatie Trimergo ERP als nieuwe ERP-oplossing kiest? Dan is het volgen van deze training een goede start! Tijdens deze ééndaagse training doorloopt u alle bedrijfsprocessen in Trimergo ERP. U leert onder andere over de achtergrond: de filosofie achter de software, de samenhang tussen de bedrijfsprocessen begrijpen en hoe de functionaliteit van de software op hooflijnen werkt.

De training wordt generiek, niet functiespecifiek ingestoken. De volgende onderwerpen komen bijvoorbeeld aan bod: basisknoppen, artikelen invoeren, een project aanmaken en invoeren en een eenvoudige planning aanmaken. In één dag maakt Trimergo u wegwijs in Trimergo ERP!

Plannen met Trimergo

U werkt met Trimergo, maar u heeft het gevoel dat er veel meer mogelijk is. Herkent u dat? Op bijvoorbeeld het gebied van planning een geïntegreerde planning van materialen en manuren of inzicht in de beschikbare capaciteit. In deze training leert u bijvoorbeeld stap-voor-stap het planproces door te nemen, capaciteit beoordelen, het bewaken van de materiaalstroom en filteren in de projectplanning en bedrijfsplanning.

Na het volgen van deze training heeft u inzicht in de Trimergo filosofie, waar planning, materiaalstroom en financieel inzicht samen komen. U kunt de project-, bedrijfs- en afdelingsplanning in Trimergo zelfstandig bedienen.

Sjablonen maken ten behoeve van Trimergo

In deze ééndaagse training leert u hoe u zelf de sjablonen kunt maken die in Trimergo worden gebruikt. Hierbij valt te denken aan de bestelbonnen, verkoopfacturen en pakbonnen. Tijdens de training ligt de nadruk op het zelf maken van sjablonen die u direct in Trimergo kunt gebruiken. Onderwerpen die hier aan bod komen: de techniek achter de sjablonen, het maken van sjablonen met behulp van MS Word en zelf meegebrachte voorbeelden omzetten naar sjablonen.

Training technisch applicatiebeheer

Het beheer, functioneel en technisch, van de Trimergo applicatie komt regelmatig terecht bij personen die geen of weinig ervaring hebben met applicatiebeheer. Juist voor deze personen is deze training ontworpen, maar natuurlijk ook voor personen die graag alle mogelijkheden en onmogelijkheden op een rijtje willen zetten.

In deze ééndaagse training komen onder andere het overzicht functionaliteit in Trimergo T2, nieuwe releases begeleiden, een Hardware ICT check en technisch onderhoud aan bod.

Meld je aan!

Nieuwsgierig geworden naar de trainingen of wil je meer weten over de trainingen? Bezoek dan de pagina met de huidige planning van de trainingen.