Kom naar ons seminar en ontdek de kracht van Trimergo

Hoe behoudt u controle over de projectcyclus? Hoe verkort u doorlooptijden? Bezoek op donderdag 30 november het Trimergo seminar bij machinebouwer Van Tongeren Kennemer BV (VTK) in Beverwijk. U ervaart hier in de praktijk hoe onze project ERP software zorgt voor onder andere meer controle en verbeterde resultaten.

VTK heeft een duidelijke visie, ook op het gebied van automatisering. Eerder werkte men met diverse deelapplicaties en Excel-bestanden. Tijdens het seminar ontdekt u hoe project ERP software projecten beter beheersbaar maakt en marges vergroot. Bij VTK werkt men alweer enige tijd met Trimergo. Momenteel is men bezig met de integratie van PDM-software. De einddoelen zijn onder andere de vermindering van engineeringskosten en een krachtiger revisiebeheer.

Trimergo project ERP voor u?

Project gestuurd produceren op klantspecificatie is misschien wel het meest complexe productieproces is binnen de industrie. Onze seminars zijn dan ook bedoeld voor organisaties die meer inzicht willen in de mogelijkheden van ERP-software die specifiek gemaakt is voor projectmatig werkende bedrijven. U bent van harte welkom.

Deelname aan het seminar is kosteloos en vrijblijvend.

Let op: dit evenement heeft reeds plaatsgevonden, u kunt zich dus niet meer aanmelden. Wilt u graag een ander seminar bijwonen? Ga dan naar onze speciale project ERP seminar-pagina voor een overzicht aan data.