Kom naar ons seminar en ervaar Trimergo in de praktijk

Ervaar de kracht van Trimergo in de praktijk! Kom op donderdagmiddag 8 juni naar ons seminar bij Verhoef Access Technology in Aalsmeerderbrug. U krijgt deze middag de mogelijkheid om onze project ERP software in de praktijk te zien.

U weet als geen ander dat project gestuurd produceren op klantspecificatie misschien wel het meest complexe productieproces is binnen de industrie.

De continue afstemming tussen engineering, projectplanning, inkoop en capaciteit is een zware uitdaging voor elk project gestuurd bedrijf. Traditionele ERP-systemen zijn star, inflexibel en sluiten niet aan op project gestuurd produceren. Trimergo is juist speciaal ontwikkeld voor deze manier van werken.

Werken met Trimergo zorgt voor:
Volledige controle over de projectcyclus
Hogere efficiency
Kortere doorlooptijden
Betere projectmarges

Ontdek zelf of onze project ERP-software een passende oplossing is voor uw bedrijf. Deelname aan het seminar is kosteloos en vrijblijvend.

De seminars zijn bedoeld voor organisaties die meer inzicht willen in de mogelijkheden van ERP die specifiek gemaakt is voor projectmatig werkende bedrijven. U bent van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden kan op onze project ERP seminar-pagina.