Spreker uitgelicht: Hessel Visser

Over iets meer dan een week is het zo ver: Trimergo On Stage 2019. Hét event dat speciaal georganiseerd wordt voor alle Trimergo-klanten. Tijdens dit event bieden we u een uitgebreid programma waarin we u bijpraten over de vele interessante ontwikkelingen rondom de Trimergo-software, de organisatie en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast staan ook onze partners voor u klaar om u te informeren over de laatste ontwikkelingen rondom hun diensten en producten. Trimergo On Stage wordt gehouden in Congreslocatie Veerkracht te Klarenbeek.

Tijdens Trimergo On Stage zullen verschillende sprekers van Trimergo en andere, toonaangevende bedrijven in diverse kennissessies verscheidene onderwerpen behandelen binnen het thema ‘Samenwerken binnen de keten’. In aanloop naar Trimergo On Stage brengen we in de rubriek ‘Spreker uitgelicht’ een aantal sprekers van die dag onder de aandacht. Eén van die sprekers is logistiek expert ir. Hessel Visser.

Efficiënter samenwerken binnen de keten

Auteur, bedrijfskundige, consultant, docent en eigenwijs: woorden waarmee logistiek Expert ir. Hessel Visser zichzelf omschrijft. Gedurende zijn lange loopbaan binnen toonaangevende bedrijven, instellingen en comités heeft de Logistiek Goeroe van 2017 een visie ontwikkeld die hij onder meer in een vijftal managementboeken heeft vastgelegd.

Tijdens Trimergo On Stage neemt Visser u mee in zijn visie en behandelt hij de verschillende facetten van het logistieke proces binnen elk bedrijf. Wat zijn de basisprincipes binnen de logistiek? Welke meerwaarde hebben werkwijzen als Agile, Lean en Kaizen? En de belangrijkste vraag: hoe word je samen sterker in de supply chain? Krijg tijdens de presentatie antwoorden op deze en ander vragen aan de hand van een duik in de theorie, sprekende voorbeelden en natuurlijk de visie van Visser zelf.

Nog niet ingeschreven voor Trimergo On Stage 2019?

Dat kan nog steeds! Ontdek onder andere de visie van Hessel Visser, bezoek de andere kennissessies en mis niks op het gebied van de laatste ontwikkelingen in de markt. Inschrijven kan geheel vrijblijvend via onderstaande button. Graag tot ziens op 22 mei in Klarenbeek!

Foto artikel: Victor van Breukelen