Spreker uitgelicht: Johan Hinrichs

Op woensdag 22 mei organiseert Trimergo een speciale dag voor alle klanten: Trimergo On Stage. Tijdens dit event bieden we u een uitgebreid programma waarin we u bijpraten over de vele interessante ontwikkelingen rondom de Trimergo-software, de organisatie en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast staan ook onze partners voor u klaar om u te informeren over de laatste ontwikkelingen rondom hun diensten en producten. Trimergo On Stage wordt gehouden in Congreslocatie Veerkracht te Klarenbeek.

Tijdens Trimergo On Stage zullen verschillende sprekers van Trimergo en andere, toonaangevende bedrijven in diverse kennissessies verscheidene onderwerpen behandelen binnen het thema ‘Samenwerken binnen de keten’. In aanloop naar Trimergo On Stage brengen we in de rubriek ‘Spreker uitgelicht’ een aantal sprekers van die dag onder de aandacht. Eén van die sprekers is Johan Hinrichs, Consultant bij Trimergo.

Haal meer uit engineering

Een groter wordend productportfolio, een kortere life cycle, toename van kwaliteitseisen… Er zijn genoeg redenen te benoemen waarom het engineeringsproces steeds meer data genereert. Dat brengt uitdagingen met zich mee, want wat doe je met al die data? Hoe structureer je deze om er zo efficiënt mogelijk gebruik van te maken binnen de organisatie? Het verwerken en gestructureerd opslaan zal namelijk, naarmate de hoeveelheid gegenereerde data toeneemt, steeds complexer worden. Uw ERP-software integreren met Product Data Managementsoftware (PDM) kan hiervoor de oplossing bieden.

In de kennissessie ‘Haal meer uit Engineering’ gaat Johan Hinrichs uitgebreid in op wat PDM-software precies is en hoe maakbedrijven met behulp van PDM meer kunnen halen uit hun engineeringsproces. Ontdek tijdens deze kennissessie ook de integratiemogelijkheden die de ERP-software van Trimergo biedt met verschillende PDM-systemen. Hoe werkt deze integratie? En op welke organisatorische aandachtspunten moet gelet worden bij het gebruik van de integratie? Antwoorden op deze en andere vragen vindt u op woensdag 22 mei.

Wilt u deelnemen aan de kennissessie met Johan Hinrichs

Schrijf u dan in voor de kennissessie ‘Haal meer uit engineering’ en kom op 22 mei alles te weten over hoe uw maakbedrijf het maximale kan halen uit het engineeringsproces. Inschrijven kan geheel vrijblijvend via onderstaande button. Graag tot ziens op 22 mei in Klarenbeek!