Spreker uitgelicht: Mavitec

Trimergo organiseert op woensdag 22 mei een speciale dag voor alle klanten: Trimergo On Stage. Tijdens dit event presenteert Trimergo een uitgebreid programma waarin we u bijpraten over de vele interessante ontwikkelingen rondom de Trimergo-software, de organisatie en trends in de markt. Daarbij staan ook onze partners voor u klaar om u te informeren over de laatste ontwikkelingen rondom hun diensten en producten. Trimergo On Stage wordt gehouden in Congreslocatie Veerkracht te Klarenbeek.

Tijdens Trimergo On Stage zullen verschillende sprekers van Trimergo en andere, toonaangevende bedrijven in diverse kennissessies verscheidene onderwerpen behandelen binnen het thema ‘Samenwerken binnen de keten’. In aanloop naar Trimergo On Stage brengen we in de rubriek ‘Spreker uitgelicht’ een aantal sprekers van die dag onder de aandacht. Eén van die sprekers is Jan de Nijs, Finance Manager bij Mavitec. Samen met Trimergo optimaliseerde Mavitec haar bedrijfsprocessen voor meer overzicht en inzicht op de werkvloer.

Inzicht in urenbesteding

Ieder projectgestuurd bedrijf wil weten wat er op de werkvloer gebeurt. Welke las-, boor-, montage- of zaagtaken worden nu uitgevoerd? Blijven deze uren binnen budget? Wie kan het beste de spoedklus tussendoor doen? Zo ook Mavitec. Het Noord-Hollandse bedrijf dat gespecialiseerd is in o.a. verwerkings-/recyclingsystemen voor dierlijke bijproducten had sterke behoefte inzicht te verwerven in de urenbesteding bij het maken van machines door en bij de Turkse vestiging van Mavitec. Tijdens de sessie praat Jan de Nijs u bij over waarom Mavitec koos voor de Shopfloormodule van Trimergo, het implementatietraject en hoe het bedrijf de productievloer nu papierloos aanstuurt.

Voorman tot lasser: de papierloze aansturing van 50 medewerkers

Mavitec maakt op een mooie manier gebruik van de Shopfloormodule. De Nijs: ‘Met Shopfloor Control sturen we meerdere productieteams met verschillende disciplines aan. Voormannen, lassers, buigers en medewerkers in de assemblage. Elk team krijgt taken ingepland vanuit de projecten. Deze taken worden op persoonsniveau uitgegeven in de afdelingsplanning. In totaal sturen we met Shopfloor Control ongeveer vijftig medewerkers in Turkije aan. Samen met Trimergo hebben we de schermindeling naar het Turks vertaald, waardoor de communicatie tussen het hoofdkantoor in Nederland en de fabriek in Turkije perfect verloopt.’

Wilt u deelnemen aan de kennissessie met Jan de Nijs van Mavitec?

Schrijf u dan in voor de kennissessie ‘Productieprocessen optimaliseren’ en kom op 22 mei alles te weten over het verhaal van Mavitec, de Shopfloormodule en hoe u uw bedrijfsprocessen optimaliseert. Inschrijven kan geheel vrijblijvend via de onderstaande button. Graag tot ziens op 22 mei in Klarenbeek!