Spreker uitgelicht: Modest

Trimergo organiseert op woensdag 22 mei een speciale dag voor alle klanten: Trimergo On Stage. Tijdens dit event presenteert Trimergo een uitgebreid programma waarin we u bijpraten over de vele interessante ontwikkelingen rondom de Trimergo-software, de organisatie en ontwikkelingen in de markt. Daarbij staan ook onze partners voor u klaar om u te informeren over de laatste ontwikkelingen rondom hun diensten en producten. Trimergo On Stage wordt gehouden in Congreslocatie Veerkracht te Klarenbeek.

Tijdens Trimergo On Stage zullen verschillende sprekers van Trimergo en andere, toonaangevende bedrijven in diverse kennissessies verscheidene onderwerpen behandelen binnen het thema ‘Samenwerken binnen de keten’. In aanloop naar Trimergo On Stage brengen we in de rubriek ‘Spreker uitgelicht’ een aantal sprekers van die dag onder de aandacht. Eén van die sprekers is Mark Pronk, eigenaar van Modest, automatiseringspartner van Trimergo.

Modest: uw partner op het gebied van registratie oplossingen

Modest Automatisering BV ontwikkelt en levert softwareoplossingen en apps op het gebied van werk- en projecttijdregistratie, barcoding en RFiD-registratie. Speciaal voor Trimergo T2 gebruikers die de module Material Scanning gebruiken, heeft Modest StockIT.NET ontwikkeld. Met StockIT.NET registreert u simpel en snel alle materiaalbewegingen op de werkvloer. De oplossing communiceert realtime met T2 middels de Trimergo webservices en valideert elke gescande materiaalbeweging.

Mochten er registraties plaatsvinden welke procesmatig niet geldig zijn en dus niet verwerkt kunnen worden in Trimergo dan wordt de gebruiker van de handterminal hierop gewezen middels een heldere terugkoppeling. Naast StockIT.NET zijn er ook verschillende andere Modest add-ons beschikbaar die naadloos integreren met Trimergo T2.

Van een greep uit voorraad naar grip op voorraad

Tijdens de kennissessie kijkt Mark Pronk samen met Janneke Kok, specialist logistiek beheer bij Maurice Kassenbouw terug op de automatiseringsslag die het kassenbouwbedrijf heeft kunnen maken. In deze terugblik komt u er onder andere achter hoe de bouw van een nieuw magazijn, het opzetten van heldere procedures én Modest add-ons als StockIT.NET hebben geleid tot een foutloze registratie van alle logistieke bewegingen.

Pronk: ‘Ik spreek dagelijks bedrijven die nog veel stappen kunnen maken op het gebied van voorraadbeheer. In deze kennissessie wil ik Trimergo klanten aan de hand van het succesverhaal van Maurice Kassenbouw inspireren en motiveren hun eigen voorraadproces onder de loep te leggen. Hoe ga je van een greep uit de voorraad naar grip op de voorraad? Die vraag gaan we beantwoorden.’

Wilt u deelnemen aan de kennissessie met Mark Pronk van Modest?

Schrijf u dan in voor de kennissessie ‘Nooit meer misgrijpen’ en kom op 22 mei alles te weten over Modest, het succesverhaal van Maurice Kassenbouw en hoe ook ú grip kunt krijgen op uw voorraad. Inschrijven kan geheel vrijblijvend via de inschrijfpagina www.trimergo.nl/onstage. Graag tot ziens op 22 mei in Klarenbeek!