Terugblik Regio-connect-sessie Ottevanger

Tijdens onze Regio-connect-sessie in Moerkapelle kregen Trimergo-gebruikers de kans om te zien hoe onze klant Ottevanger Milling Engineers met de project ERP software van Trimergo werkt. Daarnaast kon men onderling sparren over het gebruik van de software. Het werd een waardevolle dag.

In een uitgebreide presentatie van Ottevanger werd ingegaan op hoe de verschillende bedrijfsprocessen ondersteund worden met Trimergo. Wat dat ze de afgelopen jaren heeft opgeleverd? Henk Bol, applicatiebeheerder ERP bij Ottevanger: “Relatieve rust in de tent, meer inzicht financieel en in de planning.” William Eijkelkamp, Operations Manager vult aan: “Wij doen nu meer projecten gelijktijdig.”

Tijdens een viertal parallelsessies deden de mensen van Ottevanger uit te doeken hoe ze dit bereikt hebben. Belangrijke processen als engineering & logistiek, service, planning en finance kwamen aan bod en er was volop interactie gaande.

Interactie
Interactie met elkaar is een belangrijk aspect tijdens de Regio-connect-sessies. Trimergo-gebruikers hebben op deze dag ruim de kans om met elkaar van gedachten te wisselen over het gebruik van de software. Ze kunnen ervaringen uitwisselen, inspiratie opdoen en verder bouwen aan een netwerk.

Inhoudelijke kennis uitwisselen
Henk-Jan ten Velde, senior consultant bij Trimergo kijkt met veel plezier terug op de sessie: “Tijdens mijn werk in het veld krijg ik vaak de vraag ‘hoe doen andere klanten dat?’ Wij hebben geen geheimen voor onze klanten en stimuleren onderling contact alleen maar. Al onze klanten werken projectmatig en staan vaak voor dezelfde uitdagingen. Tijdens een Regio-connect-sessie zie je dan ook dat er inhoudelijk veel kennis wordt uitgewisseld. Dat maakt zo’n dag tot een succes.”

Volgende Regio-connect-sessie
We zijn achter de schermen al bezig met de voorbereidingen voor een volgende Regio-connect-sessie. Die staat vooralsnog gepland voor dit najaar in Regio Zuid West Nederland. Een definitieve datum maken we op termijn bekend.