Terugblik: Trimergo On Stage 2019

Woensdag 22 mei j.l. was het eindelijk zo ver: Trimergo On Stage 2019! Een dag die in het teken stond van kennis delen en inspiratie opdoen. We kijken terug op een zeer succesvolle dag op een geweldige locatie, De Veerkracht in Klarenbeek.

Een gevarieerd programma

Tijdens Trimergo On Stage 2019 kregen bezoekers een gevarieerd programma voorgeschoteld waarin verschillende sprekers hun visie gaven op het thema: ‘Efficiënter samenwerken binnen de keten’. Naast deze kennissessies was er ook gelegenheid om terug te kijken op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat ons te wachten staat op verschillende gebieden. Natuurlijk stonden ook onze partners voor u klaar om uw bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hun producten en diensten. De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Bedankt voor uw komst!

We willen via deze weg nogmaals alle bezoekers en partners bedanken voor hun komst. Wilt u nog eens rustig de foto’s van deze dag terugkijken? Dat kan! Klik op onderstaande button om naar de fotopagina te gaan. Graag tot ziens op Trimergo On Stage 2020!