Ontmoet Trimergo op het Business Software Event

Tijdens het Business Software Event 2018 op 9 oktober in Barneveld staat de weg naar Industrie 4.0 centraal. Er zijn die dag diverse kennissessies en keynote speakers die de nieuwste ontwikkelingen en vraagstukken op softwaregebied behandelen. Ook Trimergo is de hele dag aanwezig.

De maakindustrie verandert in razendsnel tempo. Software neemt een steeds belangrijkere rol in de productieketen voor zijn rekening. Deze omschakeling heeft effect op het gehele proces: van klantbehoefte via ontwerp tot aan de eindgebruiker. Het Business Software Event helpt maakbedrijven met de transitie van op papier naar digitaal werken.

Natuurlijk is Trimergo ook vertegenwoordigd op het event. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden die onze unieke project ERP software uw bedrijf kan bieden in uw transitie naar Industrie 4.0. Met de inzet van onze software vergroot u de grip op uw processen. U verkort de doorlooptijd van projecten, vergroot projectmarges en realiseert betere bezettingsgraden.

U kunt ons op 9 oktober vinden in stand 48a. We kijken er naar uit om u daar te treffen.

Het Business Software Event vindt van 9:30 tot 17:30 uur plaats in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Meer informatie of inschrijven kan online.