Bezoek Trimergo op Europort 2017

Als marktleider op het gebied van innovatieve ERP-software voor de maritieme sector kan Trimergo dit jaar natuurlijk niet ontbreken op Europort. Naast onze totaaloplossing tonen we u van 7 tot en met 10 november in de Rotterdamse Ahoy al onze nieuwste mogelijkheden zoals gemakkelijk en snel KPI’s visualiseren in overzichtelijke en flexibele dashboards.

Wij weten dat een strakke projectplanning en strikte liquiditeitsplanning van essentieel belang zijn in de maritieme sector. Met behulp van onze project ERP software houdt u altijd het overzicht, signaleert u tijdig verstoringen, verbetert u doorlooptijden en vergroot u uw marges. Onze software wordt al jaren met veel succes ingezet bij een groot aantal (inter)nationale scheeps- & jachtwerven en toeleveranciers in de maritieme industrie zoals Damen Shipyards, Royal Bodewes, Blommaert Aluminium Constructions en Thecla Bodewes Shipyards.

Snel en makkelijk uw KPI’s presenteren

Een goede, diepgaande managementanalyse maken kost vaak veel tijd en vraagt uitgebreide technische kennis. Met Qlik Sense in combinatie met onze analytics laag behoort dit tot het verleden. Wij demonstreren tijdens Europort hoe u met deze tool zonder ingewikkelde scripts of diepgaande kennis heel snel uw KPI’s in aantrekkelijke dashboards visualiseert. U kunt daarin zo ver gaan als u wilt. Een leveranciersanalyse maken op basis van bestelgegevens? De cashflow in kaart brengen of de marge per project bekijken? Alles is mogelijk.

Overal ter wereld toegang tot uw gegevens

We laten u tijdens de beurs ook de nieuwe mobiele mogelijkheden van onze project ERP software zien. Stel, u bent op locatie in het buitenland en wilt het liefst zo snel mogelijk nieuwe informatie voor een offerte in uw CRM verwerken. Met onze mobile apps heeft u toegang tot al uw alle relatie- en salesinformatie. Bijkomend voordeel? De medewerkers op kantoor kunnen met uw informatie direct verder met het uitwerken van de offerte. Ook servicebeheer of urenschrijven kan mobiel geïntegreerd worden. U kunt makkelijk onderhoud inplannen en servicewerkzaamheden gaan direct mee in de capaciteitsplanning.

Waarom Trimergo Project ERP

Trimergo ERP software is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de maritieme industrie. Wij begrijpen de uitdagingen in uw bedrijf. Gaat u zelf produceren of moet u toch plotseling uitbesteden? Wij integreren project-, inkoop-, materiaal- en capaciteitsplanning naadloos in onze software. Daardoor krijgt u de informatie die nodig is voor het maken van essentiële beslissingen die van grote invloed zijn op het projectverloop.

Zicht op cashflow

Verschuivingen binnen een project hebben vaak een grote invloed op de kosten en het verloop. Afhankelijk van uw manier van werken is er naast uitgebreide voor/bijgestelde/nacalculatie ook uitgebreid budgetmanagement aanwezig in Trimergo. In onze software is de termijnfacturering gekoppeld aan de planning. In combinatie met de inkoop, die ook geïntegreerd is met de planning, ontstaat vanzelfsprekend zicht op het liquiditeitsverloop per project en zelfs over projecten heen. U ziet wanneer u moet voorfinancieren en kunt vervolgens snel handelen.

Benieuwd geworden? Bezoek ons in Hal 1A, stand 1615! Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden van Trimergo project ERP software voor uw bedrijf.