Trimergo eindigt hoog in de Main Software 50

Tijdens de prijsuitreiking van de Main Software 50 2017 afgelopen donderdag in Amsterdam bleek Trimergo één van de snelste stijgers. Met een dertiende plek op de ranglijst eindigden we maar liefst 14 plaatsen hoger dan in 2016.

De ranking van de Main Software 50 wordt opgesteld op basis van marktbereik, groei, internationalisatie en kwaliteit van de omzet. De sterke stijging in de lijst vormt het bewijs dat onze project ERP software door steeds meer (inter)nationale bedrijven ontdekt en ingezet wordt. En daar zijn we vanzelfsprekend blij mee en trots op.

Kortere doorlooptijden

Onze ERP-software is specifiek ontwikkeld voor de project gestuurde maakindustrie waarin bedrijven met Engineer-to-Order, Make-to-Order en Configure-to-Order bedrijfsprocessen actief zijn. Een continue afstemming tussen engineering, inkoop en capaciteit is voor deze bedrijven van levensbelang. Werken met Trimergo zorgt voor volledige controle over de projectcyclus, hogere efficiency, kortere doorlooptijden en betere projectmarges.

Trimergo project ERP voor uw bedrijf?

Bent u benieuwd of onze softwareoplossing voor uw bedrijf interessant is? Bezoek dan eens een van onze seminars op locatie bij een Trimergo-klant. Daar ontdekt u kosteloos en vrijblijvend hoe Trimergo in de praktijk werkt. Het eerstvolgende seminar vindt op donderdag 30 november plaats. U kunt zich nog aanmelden!

Aanjager groei

Voor het zesde jaar op rij organiseerde software-investeerder Main Capital Partners de Main Software 50. Het doel? De Nederlandse software sector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar maken bij het grotere publiek. Bekijk de gehele top 50 van 2017.
.