Trimergo aanwezig op Maritime Industry 2018

Op 24 april 2018 komen de eindbeslissers uit de maritieme industrie bij elkaar in het Erasmus Paviljoen te Rotterdam voor de negende editie van Maritime Industry. Trimergo is hier natuurlijk ook aanwezig.

Tijdens deze conferentie delen Europese bestuurders hun visie op toekomstige innovaties en ontwikkelingen in de maritieme industrie. Inmiddels zijn er al veel sprekers bevestigd voor het evenement. Onder andere Pieter van Oord (CEO bij Van Oord), Andrea Morgante (directeur Digital Marine Solutions bij Wärtsilä) en Peter van Terwisga (Director Group’s Research bij Damen) komen aan het woord.

Ontwikkelingen in de sector

Ook Oskar Levander, Vice President of Innovation bij Rolls Royce zal spreken. Levander eindigde in 2017 op de eerste plaats in de jaarlijkse Lloyds’s List Top 100 van meest invloedrijke mensen in de scheepvaart. Op Maritime Industry 2018 deelt hij zijn visie op de uitdagingen en ontwikkelingen in de sector.

Deelnemen?

Wil je Maritime Industry 2018 bezoeken, eindbeslissers ontmoeten en deelnemen aan de discussies? Bezoek de Maritime Industry-website voor meer informatie.