Seminar: ‘ERP voor projectgestuurde bedrijven’

Meer grip houden op uw projectcyclus? We nodigen u graag uit voor het seminar ‘ERP voor projectgestuurde bedrijven’ op donderdagmiddag 18 april te Bleskensgraaf. Kom alles te weten over wat de ERP-software van Trimergo voor uw bedrijfsprocessen kan betekenen en ontdek hoe speciaal machinebouwer TTA kortere doorlooptijden en een hogere efficiency behaalt met de Trimergo ERP-software.

Continue afstemming tussen engineering, projectplanning, inkoop en capaciteit is een stevige uitdaging voor elk projectgestuurd bedrijf. Zo ook voor TTA. De speciaal machinebouwer koos na een uitgebreid selectietraject voor de project ERP van Trimergo. Waar liep het bedrijf tegenaan tijdens de ERP-selectie? Hoe verliep de implementatie? En, hoe werkt het machinebedrijf nu met ERP?

Ontdek ervaringen uit de praktijk
Tijdens het seminar komen bovenstaande vragen en de verschillende voordelen van het werken met de project ERP van Trimergo uitgebreid aan bod. Daarnaast krijgt u tijdens een rondleiding de mogelijkheid zelf de ERP-software van Trimergo in praktijk te ervaren en te zien hoe het speciaal machinebedrijf uit Bleskensgraaf volledige controle behoudt over de projectcyclus, een hogere efficiency behaalt en kortere doorlooptijden realiseert.

Is uw projectgestuurde bedrijf toe aan de volgende stap?
Schrijf u dan geheel vrijblijvend in voor het seminar via het inschrijfformulier in de sidebar. Nu alvast meer weten over onze ERP-software? Download dan de brochure of neem contact op met één van onze specialisten via +31 (0)55 577 73 73 of project-erp@trimergo.com. Graag tot ziens op donderdagmiddag 18 april!

Datum: donderdag 18 april 2019
Tijd: 13:00 – 16:45
Locatie: Van Beukelaarweg 45, Bleskensgraaf