Regio connect sessie bij Brink groot succes

Onze regio connect sessie op 18 mei bij Brink Moulds & Automation was een daverend succes. Een flink aantal Trimergo-gebruikers kwam naar Harskamp voor een kijkje in de spreekwoordelijke keuken bij onze klant Brink.

HenkJan ten Velde, account manager bij Trimergo, kijkt tevreden terug op het evenement: “De sfeer was supergoed. Klanten komen op zo’n dag met elkaar in contact en hebben de mogelijkheid om te netwerken.”

Enorme groei

De keuze om deze regio sessie bij Brink te organiseren was snel gemaakt. “Brink is al dertien jaar klant van ons. De afgelopen jaren zijn zowel wij als Brink enorm gegroeid en geprofessionaliseerd. Zowel in omzet als in omvang zijn we beide flink gestegen.”

Trimergo ERP

Tijdens het middagprogramma kregen de aanwezige gebruikers te zien hoe men bij Brink met de ERP software van Trimergo werkt. Dit werd gedaan in combinatie met verschillende tips en trucs hoe gebruikers nog meer uit onze software kunnen halen.

Ruimte voor feedback

Ten Velde: “Gebruikers zien tijdens een regio connect sessie de successen van andere klanten, kunnen er van elkaar leren, horen van ons welke ontwikkelingen er zijn bij Trimergo en kunnen daar direct op reageren. Natuurlijk nemen we die feedback weer mee in onze dienstverlening en de verdere ontwikkeling van onze ERP software.”