Ontdek de kracht van Trimergo tijdens ons seminar

Hoe behoudt u controle over de projectcyclus? Hoe verkort u doorlooptijden? En hoe verbetert u projectmarges? Bezoek dinsdag 17 april het Trimergo seminar op locatie bij Rohaco Engineering in Nieuwegein en ervaar hoe onze project ERP software zorgt voor meer controle en verbeterde resultaten.

Rohaco is één van de leidende bedrijven op gebied van industriële robot- en handlingsystemen. Het bedrijf maakt logistieke totaaloplossingen, gebaseerd op diverse robottechnieken en transportsystemen die zijn voorzien van robot- of PLC besturing. Rohaco verzorgt de systeemengineering, het detailontwerp, de robotoplossingen en de nazorg. In eigen huis worden knikarm- en lineairrobots, grijpertechnieken en transportsystemen, inclusief alle software gerealiseerd.

Het bedrijf uit Nieuwegein werkt al geruime tijd met Trimergo ERP. Met deze software integreert u onder meer de projectplanning, materiaalplanning, stuklijstbeheer, inkoop en CRM. Hierdoor ziet u op elk gewenst moment of u binnen uw budget blijft en deadlines haalt, zodat u tijdig kunt bijsturen.

Werken met Trimergo zorgt voor:

Volledige controle over de projectcyclus
Hogere efficiency
Kortere doorlooptijden
Betere projectmarges

Deelname aan het seminar is kosteloos en vrijblijvend. Meer informatie en aanmelden? Bekijk onze uitgebreide seminar-pagina.