Trimergo sponsort Maritime Tech 2018

Vandaag zijn we aanwezig in Rotterdam tijdens Maritime Tech, hét technische jaarcongres over innovatie in maritiem ontwerp, bouw en onderhoud. Trimergo sponsort tijdens het event de keycords.

Het thema van deze zesde editie is “Versimpelen door innovatie biedt nieuwe mogelijkheden”. Er wordt ingegaan op o.a. innovaties in maritiem ontwerp, bouw en onderhoud. “Juist in deze uitdagende tijden is het van groot belang om als sector bijeen te komen en te discussiëren over o.a. de technologische ontwikkelingen die de maritieme toekomst zullen bepalen”, aldus de organisatie.

De innovatieve project ERP software van Trimergo wordt bij vele (inter)nationale werven en toeleveranciers ingezet, waarmee wij marktleider zijn in de maritieme sector. Door gebruik te maken van onze software verkort u uw doorlooptijden en verhoogt u uw marges. Meer weten? Ontdek de functies van Trimergo voor uw maritieme onderneming!

Trimergo is tijdens Maritime Tech als sponsor aanwezig en verzorgt voor dit event de keycords. Dat doen we ook op dinsdag 20 november tijdens de Offshore Day, eveneens in Rotterdam.