Vacature Business Intelligence Consultant

Wegens succes zoeken we uitbreiding voor ons Business Intelligence (BI) team voor de regio Midden-Zuid-Nederland! Ben jij een BI’er in hart en nieren, communicatief vaardig, innovatief en wil jij meebouwen aan het BI-team binnen de Trivest Software Group? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken.

Als BI-consultant zet je data om in informatie zodat bedrijven verder komen om data gedreven te werken. Met de juiste informatievoorziening leg jij de verbinding tussen Business en IT en ben jij van toegevoegde waarde voor klanten door je adviesrol op het gebied van procesverbeteringen ten behoeve van een optimale productiviteit.

Trivest Software Group
Als BI-consultant voor Trimergo maak je deel uit van het BI-team binnen de Trivest Software Group. Samen met BI-collega’s vanuit de andere Operating Companies werk je als één team om Business Intelligence binnen de groep tot een succes te maken. Je eerste prioriteit zal liggen bij de Trimergo-klanten, maar afhankelijk van je woonplaats kun je ook ingezet worden voor projecten van onze andere OC’s.

Doelen bepalen
Je maakt niet alleen uren op locatie bij klanten, je werkt natuurlijk ook met het Trivest Business Intelligence-team. Samen werken we aan de doelen die we als team hebben bepaald. Je bepaalt zelf waar je aan werkt, met als doel het hele team naar een nog hoger niveau te brengen!

Benieuwd naar de hele vacature? Lees dan snel verder!

NAAR DE VACATURE